... všetko o BMW ...
gomez89 napísal:Zavidim to osvetlenie na nohy :) Musim si to aj ja nejako poriesit![]()
Tie ziarovky myslim diademove, ja ich mam tiez v predu, mne sa to paci viacej, ako klasicke zlte, podla mna to tam nehaj.
Ze vraj su kurevsky drahe co som pocul. Ja som ich tam uz mal, ostali po Jarovi.
Inak pozeram, ze ani Ty nemas rozptylovky na stretavackach a mas tam AE. Da sa to tam dat v pohode? Na co si to tam nalepil-upevnil?
btw. preco si nedal filter s uhlikom?
SurrendeR napísal:neviem preco, ale mne sa jakziv nepacili ledky v interieri.. ta ich studena biela farba mi vadi.. keby boli ledky s teplou bielou, tak by som osobne aj porozmyslal nad nejakymi silnymi..
SurrendeR napísal:neviem preco, ale mne sa jakziv nepacili ledky v interieri.. ta ich studena biela farba mi vadi.. keby boli ledky s teplou bielou, tak by som osobne aj porozmyslal nad nejakymi silnymi..
Dogg88 napísal:presne ako pises, navyse sa mi nepacia ledky v modelovo starom aute...to uz vobec nejde dokopy
SurrendeR napísal:jo, .. ale na druhu stranu, viem si predstavit dat nejake CREE LEDky do citacich lampiciek :) tam to moze byt fajn a tie CREE niesu az tak studene.
inak rozmyslam ze si dorobim svetlo pod kapotu + svetlo na nohy,