... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:pekné auto
sedačky sú dobre spravené, tie pásiky sa mi veľmi páčia, vidno že je to kvalitná robota, keby si k tomu dorobil také detaily že lakťovku do takej farby aj tapece dverí potiahnuť takou kožou tak by to bola bomba
jankuram napísal:No su tu ludia, co maju podstatne nizsiu spotrebu aj na trojlitroch.
Roman23 napísal:no nieco tam nebude v pradku asi, alebo mas tazku nohuja mam na 2,8i mesto okolo 9,5-10 a to sa nejako extra nekrotim, mimo mesto pohoda aj za 6-7 dlhodoba priemerka 8,5, a mam to odmerane na nadrzi, na tankovani, ne cez BC.
jankuram napísal:Tak nejake novinky.
Lakovacka hotova. Odtien trafeny perfektne, ale asi sa im to nepodarilo dobre vybrusit, lebo hned na druhy den vyliezli styri bodky hrdze spod laku na blatniku. Nechapem ako je to mozne, ponukli mi vyvarenie toho miesta. Pokial to ostane len pri tych bodkach, tak do toho zatial radsej nepojdem, neviem, musim si to nechat ulezat v hlave. Keby to nebola ozaj dobra lakovna a este cez kamarata dohodnute, poviem,ze to odflakli a snazia sa ma oje... Ale takto neviem co si mam o tom mysliet.
Fotky (pred a po) samozrejme pridam, len mam teraz na aute pol centi prachu, take fajne ciste cesty mame.
Medzicasom sa dlhodoba spotreba upravila na 10.04 l/100 (po troch plnych nadrziach) a vcera som bol len tak pre srandu zmerat zrychlenie na 100. 4 zrychelnia na tachometrovych 100, dva v kazdom smere, priemer za 10.5 s