Taak zas pridam daco. Po dlhom case som si povedal ze vsak skusim si troska umyt nieco v interieri tak volba padla na zadnu lavicu. S tym ze som isiel robit len to tak som isiel ako velky frajer ze za hodku to bude hotove. Zabralo to len tri

Dalsie etapy urcite budem robit s kamoskou lebo uz sa mi samemu do toho nechce.
Bordel pustil fakt dobre, dokonca som objavil ze mam tak ako kazde X dvojfarebnu kozu co som si predtym nevsimol

Na prilozenych fotkach kde je ta hubka tak to bolo po utreti prvych 10x10 cm

A ta voda tiez nebola na tom najlepsie ku koncu a dost ma prekvapila aj miktro handra s ktorou som to susil

Vecer som na to nahodil jednu hrubu vrstvu balzamu a aj to do rana zaschlo este chcem Dnes vecer jednu dat a staci si myslim :) Uz ta prva vrsta s tym spravila doost dobre tak som zvedavy. Ono aj na to ze aky bordel bol vzadu tak co bude v predu, skrabka uz je objednana
Dalsia nemila vec je ta ze mi od vcera auto zo zadu vrzga ako stara vylagrovana postel, mam podozrenie na hokejku a ten granat co sa tam dava. Problem je v tom ze neviem ktoru znacku kupit, lemforder to dava vsetko zvlast a na hokejke uz ma ze vyroba ukoncena. Ale febi predava za 60 komplet sadu aj so srobami. Otazka znie, bali lemforder k hokejkam aj sroby alebo ich treba kupit?