bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bodku uz nie. nerob z toho auta nieco co nieje inak tu fotku co dal M.B.W. taku farbu som aj ja chcel, je pekna no nakoniec to vypalilo uplne napicu. ale farba to je strasne pekna a k shadowline sa hodi.
A aby nestacilo k vymyslaniu (mal by osm vypnut internet ) po nahodeni nalakovanych kolies comchcel kupit dopredu keramiky ale nasiel som ate za 115€ tak ze ci uz nezobrat rovno tie EBC red stuff... Zas rozdiel tych25-30 e nie je taky strasny ked uz to stoji tolko
Tak ja som vždy bol za to, aby drážka bola vyvedená mimo kotúč, samozrejme, viac špiní, ale menej hreje. A viackrát sa mi to potvrdilo od ľudí, čo prešli z ATE PD na Brembo Max, napr. že Brembo brzdí lepšie.
Ale ja nejdem na Power Disc/Pad, toviem ze je blato. Ale brembo by som osobne nedal tiez. Ked chces machrovat ze mas dobre brembo brzdy tak musis mataspon kotuce co su za 400+.
Ale ja nejdem na Power Disc/Pad, toviem ze je blato. Ale brembo by som osobne nedal tiez. Ked chces machrovat ze mas dobre brembo brzdy tak musis mataspon kotuce co su za 400+.
To je jasné. Ale v podstate, čo sa týka tých klasických bŕzd. Je to asi jedno, ktoré. Všetky brzdia porovnateľne.