Takze daky update, auto sa vratilo z lakovne, vsetko vyzera fajn len este niesme hotovy s lestenim, lakovane casti sa budu este lestit tak isto ako aj cele auto lebo nanom sme zatial v takej medzifaze, takze neni este ani to hotove. Disky vyzeraju super tak isto aj sn ovymi puklickami im to dalo novy raz :)
Konecne som teda mohol nahodit aj nove gumy a poviem vam ze su uplne super, jazdim ako v bavlnke, nic nepocujem, brzdi sa na nich hned a drzia neskutocne.
Po odporucaniach som bol aj na geometrii v ProRacingu na bajkalskej
http://www.vasautoservis.sk/vas-autoservis/ . Skvely pristup, super cena, maju certifikovanu geosku od BMW, DOVAZUJU ZATAZ V AUTE!!!, a dokonca nastavuju stvrty, rozmer, a to na prednej naprave odklony. Ano viem co si hovorite to sa neda, tak ako som si aj ja myslel a ako mi vzdy na kazdej geometrii pvoedali ze to sa neda a to sa tam nerobi tak mi povedali ze toto je normalne predpis bmw ze je to tu a tu a fakt to mal aj v tej databaze v geometrii... Takze spokojnost maximalna a silno odporucam kedze s bmw to skoro nikto nevie. Volant je krasne vycentrovany a aj auto ide rovno

Zopar dost nekvalitnych foto....