... všetko o BMW ...
Stefo1248 napísal:Kludne hocikedy alebo ak ti to neponáhla tak na dalšej káve?
Fuxxo napísal:pekne vozitko
tiez by ma zaujimalo ako si spravil tie svetla, lebo ja by som to velmi chcel, ale bojim sa toho aj chytit, lebo na felde som mal tie paraboly kurevsky citlive a lubil ten chrom popraskat a parabola v prdeli.. a tiez som nevedel ako to zamaskovat, ci mozem na cocku nalepit nejaku nalepku kryciu, ci sa to nezajebe nejak velmi..
a striekal si to normalnym sprejom? lebo mna napadla varianta s tym zaciernovacim sprejom na svetla.. ze by ta parabola ostala leskla chromova, ale taka dymova.. tym padom ked tam nalozim HIDky tak by to mohlo aj svietit..dik
mellissimo napísal:zas raz len super. Stevo ty sa rad hras ale to je super. Skoda len ze ide zima a auta budu teraz trpiet. Pre nas by asi bolo naj sa prestahovat niekde do tepla celorocneho :)
Stefo1248 napísal:Rad by som ,čo tak vyvolat dake globalne oteplenie nech mame v zime pekních 20 stupnov ? :))
michaltt napísal:krasbe auticko...jedine co by mi na tom chybalo..viac konikov
mellissimo napísal:Jááj že by každý nechal bežať auto zo mesiac na voľno pred barákom a ozonoa sa zvačší a hned mame telejšieDobrý plán
Stefo1248 napísal:hehe ja nemam ani Katy takže to skusim aj ja:) moje emisie stoja zato
Stefo1248 napísal:200 poníkov a 420nm nestačí? myslim že na naše cesty až bohate :) aspon mne
Stefo1248 napísal:200 poníkov a 420nm nestačí? myslim že na naše cesty až bohate :) aspon mne