... všetko o BMW ...
SurrendeR napísal:hej, zaciernene boli tie bocne odrazove plochy co isli okolo cocky.. cize do boku to nesvietilo nic .. a to aj tak , ked tam niesu rozptylky.. dopredu to svietilo.. ale slabo , kedze paraboly cocky boli vypalene.. a CCFL mi nesvietili silnejsie jak svetla![]()
Mimo napísal:nj to,že sa začiernila tá väčšia-vonkajšia parabola to nemalo taký vplyv na svietivosť... mal som to tak dlhý čas a v pohode... ak je ale vypálená tá malá vnútorná tak potom je jasné,že to nesvieti... svetlo sa proste nemá od čoho odrážať do čočky...
SurrendeR napísal:problem je ze ZKW sa vypaluju paraboly a nesvieti to ani hovno.. bosch sa tolko nevypaluju kedze su viac "otvorene" , vydrzia daco viac ..
a depo h7 svieti o dost horsie ako bosch h1 a co sa tyka depo dialkovych , tak tie su na zaplakanieale da sa to akotak nastavit.. treba cocky dat trosku dole, napr podlozky pod horne sroby co drzia cocky, potom tie dialkove budu svietit trosku vyssie - lepsie ..
takto som si ja upravil ZKW na predoslom aute... svietilo to docela zle, lebo uz boli vypalene.. no, a ked zaslepis to okolie cocky, tak to nebude svietit do boku, ale len taky kuzel dopredu .
post649835.html#p649835
SurrendeR napísal:hej podlozky... cockovy system mas pripevneny na 4och srobikoch klasickeho M zavitu ..asi M2.5 staci dat hore podlozku pod srob, aby cocka svietila o malo nizsie, a tym ti budu dialkove svietit vyssie .. lebo standartne svietia akokeby do stredu lomu lucu z cocky a ty si dialkove ani nevsimnes..
ziadny chrom ti tam nechyba, je to zle navrhnuty system dialkovych a aj cociek..
belowzero napísal:Skus si ju dat uplne hore a pokukaj ci sa tam daco nezaseklo a lebo ci lanka behaju ako maju to bude len daka blbost
venox napísal:a nemas ten klb na golu? to tam nenasadis?