no v techto otackach kdyz si tam dal ze 4 na 3 bez plynu tak to by se ti stalo aji s tricou , ty kola by se bloknuli tak i tak no ... ja si teda meziplyny sazim porad , strasne me to baví
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
tak ci tak sa to treba naucit bez medziplynu a jemenejie pustat spojku. Na zavodoch dava medziplyny asi tak 1percento jazdcov aj to len vtdy ked pouzivaju pata-spicka (naraz brzda spickou a pravej nohy a bokom chodidla alebo patou medziplyn). Bezne pouzivam aj ja medziplyny ale inak to akurat tak zdrzuje:-)
ano ale ako sam uvazadzas pokial chces setrit casti auta a vyhnut sa bloknutiu kolies a lazo plazo si jazdit a pocuvat krasne rychle medziplyny ktore M3 tak nadherne vdaka mechanickemu plynu a 6 klapke vie. Ak chces byt na okruhu alebo na kopci rychly tak podradenim bez medziplynu pred zakrutov za sucastneho brzdenia mozes neskor brzdit lebo brzdam pomaha kompresia motora (brzdenie motorom)
To je neskutočne,ten motor snad točil po 10 000rpm Hento už je aj na mna moc,inak k téme neviem ako to bolo naozaj,ale stoho videa nie je moc vidiet/počut nejaké tvrde podradenie že by mu kola zablokovala kompresia a vyvolalo šmik,keby že je mokro tak to skorej pochopím,skorej by som si dal vtej M3 bacha na diff či ti ten nesekol,radšej mrkni nan aby ta to nedaj bože niekde na ceste hentak neotočilo.