pridam maly update, s kombikom sme prekrocili mnou najazdenych 30 000km za 5,5 mesiaca, bez akehokolvek problemu, dlhodoba spotreba 4,6 litra na sto prekracuje vsetky moje povodne ocakavania (nie Max, neprovokujem ta )
Jooo N47cky su dost setrne, Ado ma 18d takze ma lepsiu spotrebu a hlavne jazdi len dlhe trasy... Ale zas ked uz ides 150-160+ na dialnici tak okol tych 6 to zobere, teda 20d...
Ono ten motor, ked je v dobrom stave, tak fakt nezere nist. Ja som raz na E60 skusil ist uplne na spotrebu a zralo mi to 5,1. Ale vydrzal som to asi tak pol hodinu a potom som na to uz jebal.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
Za 4 asi nie, ale je to rozhodne pod 5.. Ci je to 4,5 alebo 4,7 netusim, ale na rovine tempomatovych 131 ukazuje ekonomer mocne pod 5.. Sam nechapem.. 111 na tempomat 4 alebo trosku menej
Ono ten motor, ked je v dobrom stave, tak fakt nezere nist. Ja som raz na E60 skusil ist uplne na spotrebu a zralo mi to 5,1. Ale vydrzal som to asi tak pol hodinu a potom som na to uz jebal.
Tak si sa tu pochvalil a teraz mozes zase zaliezt do tej diery (riti) odkial si dosiel
Hej hej v tomto to je mega, 60 tempomat mesto a ono ze 3,6a tak je toso vsetkymi rychlostami na tempomate kde zacina prevodovy stupen. Ale zaujimavy bol rozdiel ked som isiel 160 tempomat dialnica 200km, spotreba okolo 6 a dojazd 777km potom som isiel naspat, kludom 125 tempomat a dosiel som domov a po 200km dojazd 860km Az na ten zvuk dizloveho stvorvalca to je fajn motorizacia aj cez tie rozvody...
To bolo na uzavretej ceste pod dohladom profesionalom cisto len na skusobne ucely Inac ma toto auto naucilo chodit viac menej ako cloveka a chodim na spotrebu, co ti pmoze tych par km navyse ze tam budes o 10min? To cosme tak isli tak to bola otazka toho ze kazda minuta a stal by si o pol kilometra dalej