velmi krasne dakujem ze si v taky krasny den ako bol nasiel cas... velmi to auticku pomohlo...este sa bude menit olej filter olejovy ,palivovy, stabiliazčne tyčky riadenia predne tlmice...no bude to pecka... uz sa tesim.. :)
takto som sa modlil a prd..xeramic nezabral..skorej mam pocit ze vahatka este viac klepu... necitim sa zatjal na vymenu skor...moja penazenka nie... takez zatial to vyzera ze chodim s benzinovym traktorikom:D:D hudba ide hlasno...a aspon dnu to nepocujem...
vela vela premyslania...ale idem sa pustit do vymeny zdvihatiek hydroštely a tieto veci okolo toho... aby som mohol kludne jazdievat aj s otvorenym oknom a nepocut klepanie... Ak mi niekto vie pomoct s tym ...co presne mam vymenit...tak by som to privital...
PLUS sa pohravam s myslienkou narovnat vsetky nerovnosti karoserie a prebrusit lak...+ nastriekat narazniky a prahy...
do konca leta by sa to mohlo podarit...mno uvidime...:)
Pekne auticko, aj mna cakaju take vymeny dielov ako ty, ale ti zadne svetla , daj ich dole a este by to chcelo AE kruzky a cukrik. A preco nekomentovat zienku, pekna A ako pozeram, mas presne disky ako ja aj motorizaciu.
E39 528iCosmoschwarz metalic - ex E36 325iBrokatrot Metallic - ex E36 318iDiamantschwarz Metallic - ex
herry, poslem aj tebe take iste zadne svetla a budete toho mat zas o nieco viac
neviem naco davas folku s holkou ked nechces aby sme ti ju "komentovali"
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
prišiel čas na vymeny a pustil som sa dotoho ako prve to schytali predne čapy ramien a silenty celodenna pracička, pekne zapečene, ale vdaka za pomoc Mysiakovi...
Prílohy
Mysiakus
Naposledy upravil/-a SmoWlinkO v Streda, 20. Februára 2013, 18:29, upravené celkom 1 krát.
takže tento vikend som porobil : vymena mikrofiltra ktory tam nebol, rozobratie sania a škrtiacej klapky, všetko sa podarilo a uespešne som vyčistil aj potrubia a vetraky na palubovke :)
došiel mi volant a dal som tam maly BC včera Autičko odišlo do lakovne , kedže sa s nim treba vyhrať tak tam bude tyžden , ale som nedočkavy... potom sa pustim do motora, novy vyfuk so zvodmi, brzdy difuzor nakoniec z toho predsa len bude kraska