... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: [E46 M3] :: šmakovica emkovica

Utorok, 6. Mája 2014, 20:34

No ja zvedavy co to spravi. Podtlaky si riesil dnes ? Po tom co sme spolu pisali som dosiel k tomu istemu co ty ale nechcme ta tu strasit s podpalenymi ventilmi a podobne ;)

ice.blade
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Mája 2014, 22:58

cez vikend som stihol iba dat CSL soft do SMG2 :) cakal som od toho viac kedze tento mod je mega ospevovany ale uznavam ze to radi rychlejsie hlavne "normalnejsie" okolo 3tis rpm uz to nieje take zabrzdene... skoda ze ostalo podradenie medziplynom azked otacky klesaju ale aspon ze prevodovka radi presnejsie a uz tak slepo netrieska

ice.blade
Autor témy

Streda, 14. Mája 2014, 09:06

tak nove vstreky pod 100€ su nakoniec nezohnatelne... dodavatel mi vratil prachy, nikto iny ich zohnat nevie tak som bol nuteny kupit pouzivane :-/ zobral som vsetkych 6 (M3 mala 40tis km) z nich budu snad 2 OK... pripadne nevie niekto o firme ktora sa zaobera opravami vstrekov a nepyta 50€ za repas vstreku?

Rottwa

Streda, 14. Mája 2014, 09:30

ice.blade napísal:
cez vikend som stihol iba dat CSL soft do SMG2 :) cakal som od toho viac kedze tento mod je mega ospevovany ale uznavam ze to radi rychlejsie hlavne "normalnejsie" okolo 3tis rpm uz to nieje take zabrzdene... skoda ze ostalo podradenie medziplynom azked otacky klesaju ale aspon ze prevodovka radi presnejsie a uz tak slepo netrieska

To som rad ze pomohlo. Co sa tyka ostatnych veci ako trhanie, a chybove hlasky pri N-ku,to sa tiez odstranilo ?

ice.blade
Autor témy

Streda, 14. Mája 2014, 09:37

mam na kasu zotrvacnik... skor to "cukanie" pripisujem k nemu, este ma dost jeduje to ako SMG pracuje so spojkou bo ked idem s autom von tak musim ist do strmsieho kopca cez 5cm obrubnik... SMG hned po starte nejako divno drzi spojku v jemnom zabere pri krokovej rychlosti potom musim viac sliapnut na plyn ze spojku pusti rychlo... len to skube :D chyba clutch control sa sem tam zobrazi ono by to chcelo aby sa vedla mna posadil niekto kto sa tomu rozumie a pozeral livedata za jazdy co tam moze byt zle ci snimac sltacenia spojky alebo ze by zle odcital tlak v systeme alebo neviem no

Rottwa

Streda, 14. Mája 2014, 10:20

na nejakom najblizsom zraze nieco vymyslime

ice.blade
Autor témy

Pondelok, 19. Mája 2014, 22:34

dnes mi prisiel kablik na konfig plynu :) uz som si zohnal k nemu podla vsetkeho poslednu verziu softu na elpigaz z roku 2013... na prvy pohlad ma zarazilo ze v moznostiach je len 3 a 4 valec :| nom uvidime

ice.blade
Autor témy

Streda, 28. Mája 2014, 21:25

som si urobil radost :) ked budem davat striekat naraznik hned nalepim tuzingoviny

Obrázok Obrázok
Naposledy upravil/-a ice.blade v Štvrtok, 30. Mája 2024, 00:30, upravené celkom 2 krát.

ice.blade
Autor témy

Štvrtok, 29. Mája 2014, 20:55

konecne mi dosli vstreky... pouzivane po 40tis km aj s railom :) stav ako nove 8) cez vikend nahodim a pojdem to poriadne prevetrat :twisted:

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 29. Mája 2014, 21:00

Zimne gumy mas este na Mku nahodene? :mrgreen: Hlavne nech ti tie vstreky plyn nedojebe zase.

ice.blade
Autor témy

Štvrtok, 29. Mája 2014, 21:03

mam :D este som neprezuval na letne... hrajkam sa s kktinami a nemal som naladu lestit limce na LM :D

ajkeby mi lpg posralo vstreky tak zozenem dalsie... no problemo :) ajstak si myslim ze problem so vstrekmi nema na svedomi plyn ale nieco ine... predtym nez ich vymenim dam novy palivovy precistim trubky na palivo nech su ciste, rovnako rail dam tento novy bo povodny mal v sebe nejaky zlty maglajz ktory som videl vsade... ci to je adativum ktore tam niekto pridaval alebo co to bolo to nemam sancu zistit... este kuknem priamo do nadrze mozno najdem epicentrum :D

TomasE36

Piatok, 30. Mája 2014, 07:17

//MPower napísal:
Zimne gumy mas este na Mku nahodene? :mrgreen: Hlavne nech ti tie vstreky plyn nedojebe zase.

co teba z toho kokot paali ci ma nahodene zimne gumy a ci mu plyn dojebe vstreky? hm?
tam sa staraj o tu svoju uber ppči najrychlejšiu dizlovu raketu na tomto svete... ](*,)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 30. Mája 2014, 08:26

TomasE36 napísal:

co teba z toho kokot paali ci ma nahodene zimne gumy a ci mu plyn dojebe vstreky? hm?
tam sa staraj o tu svoju uber ppči najrychlejšiu dizlovu raketu na tomto svete... ](*,)

A co teba je picu po tom co ja komu pisem a co ta je po mojom aute? Ked mas komplex z mojho diesela zato ja uz nemozem..Staraj sa o seba a nemiesaj sa do veci po ktorych ta nic, ja nemozem zato ze dnesna ropa natrhne rit mega super BMW z 85 roku... ](*,)

ice.blade
Autor témy

Piatok, 30. Mája 2014, 08:39

vedla baraku mi parkuju 2 ropaky a taky bordel co to rano spravi by som to pomenoval ze kazda ropa patri do kotla na kurenie :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných