... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: [E46 M3] :: šmakovica emkovica

Utorok, 6. Mája 2014, 20:34

No ja zvedavy co to spravi. Podtlaky si riesil dnes ? Po tom co sme spolu pisali som dosiel k tomu istemu co ty ale nechcme ta tu strasit s podpalenymi ventilmi a podobne ;)

Rottwa

Streda, 14. Mája 2014, 09:30

ice.blade napísal:
cez vikend som stihol iba dat CSL soft do SMG2 :) cakal som od toho viac kedze tento mod je mega ospevovany ale uznavam ze to radi rychlejsie hlavne "normalnejsie" okolo 3tis rpm uz to nieje take zabrzdene... skoda ze ostalo podradenie medziplynom azked otacky klesaju ale aspon ze prevodovka radi presnejsie a uz tak slepo netrieska

To som rad ze pomohlo. Co sa tyka ostatnych veci ako trhanie, a chybove hlasky pri N-ku,to sa tiez odstranilo ?

Rottwa

Streda, 14. Mája 2014, 10:20

na nejakom najblizsom zraze nieco vymyslime

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Mája 2014, 21:00

Zimne gumy mas este na Mku nahodene? :mrgreen: Hlavne nech ti tie vstreky plyn nedojebe zase.

TomasE36

Piatok, 30. Mája 2014, 07:17

//MPower napísal:
Zimne gumy mas este na Mku nahodene? :mrgreen: Hlavne nech ti tie vstreky plyn nedojebe zase.

co teba z toho kokot paali ci ma nahodene zimne gumy a ci mu plyn dojebe vstreky? hm?
tam sa staraj o tu svoju uber ppči najrychlejšiu dizlovu raketu na tomto svete... ](*,)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 30. Mája 2014, 08:26

TomasE36 napísal:

co teba z toho kokot paali ci ma nahodene zimne gumy a ci mu plyn dojebe vstreky? hm?
tam sa staraj o tu svoju uber ppči najrychlejšiu dizlovu raketu na tomto svete... ](*,)

A co teba je picu po tom co ja komu pisem a co ta je po mojom aute? Ked mas komplex z mojho diesela zato ja uz nemozem..Staraj sa o seba a nemiesaj sa do veci po ktorych ta nic, ja nemozem zato ze dnesna ropa natrhne rit mega super BMW z 85 roku... ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 24 neregistrovaných