Zdravim,
Prave som sa registroval, a kedze som nenasiel vhodnejsiu temu, tak sa predstavim tu.
Som Adam (povodne) z Kosic, ale pracujem v Budapesti uz takmer tri roky. Asi po roku prace sa firma vystahovala na miesto nedostupne MHD, a potreboval som auto. Takze 8. juna 2012 som si kupil e39. Faro vypadalo paradne (hlavne pre niekoho kto mal v rodine iba skodovky). Podla hodiniek malo 217k km, aspon to tvrdil predavac, a ja som mu aj veril, kedze dovtedy som nic nevedel o autach teda ani diagnostika ma nenapadla. Ked som dal opravit displej som zistil ze to bolo 267 tisic. Ta co uz... Myslel som si, ze by to mohlo byt ovela horsie kedze uvodom okrem oleja a filtrov som vymenil iba platnicky a hodil tam normalne ostrekovace, lebo "niekto" tam namajstroval patriace do e34.
Bol som velmi spokojny, totiz prvych par mesiacov auto neziadalo ziadne investicie, takze som don zacal vrazat "pre zabavu", co znamenalo ze dostalo kozeny interier, vyhrievane sedadla, elektricku roletku, Angel Eyes, naprogramovanie Webasta ako nezávislé kurenie, atd...
A ked som dokoncil svoje projekty, pomali sa zacali prejavovat rozdielne chyby. Repas prevodovky, hnacieho hrdiadela, vymena servo systemu, nová vodná pumpa, atd. Ale aspon som mal bezchybne 13 rocne auto

Pred zopar tyzdnami ma to ale omrzelo, a zacal som hladat jeho nastupcu. Rozhodne ostavam pri e39, ale hladam uz raritu. B10 3.3 je plan A...
Takze sa pomaly moje 20d bude predavat.
Auto sa tento tyzden lakuje, ale coskoro sem nahodim zopár fotiek.