... všetko o BMW ...
eld napísal:nechcem to tu zasierat, ale ja osobne mam tds a prevadzkove naklady za posledne 2r co sa tyka motora okrem vymeny oleja boli 160eur - riadiaca tryska + prepadove hadicky inak nic ine.
(po dialnici spotreba tempomat 110km/h = 6.089L/100km, mimo na dlhsie trasy kombinovane do 7L)
starynovy napísal:No tak to zase pozor, ja si M51 neobhajujem, to je generacne prezity motor, svetla stranka je len cena udrzby, tu sa bavime o E39, a tam je predsa M57, z tych dvoch videi stacilo pocut ten zvuk, a verdikt je jasny, nahodou pohar s vodou bol dost zabavny sledovat. Snazil som sa vytiahnut kontrast 20 rocneho komorkoveho diesla bez vyfuku vs. super duper priamy vstrek s dvojstupnovym vstrekovanim, a hydraulickymi silentami. A ked uz si to vytiahol, tak bez vahania by som bral 525tds miesto 520d, ktora ma strapni hned rano ked sa zacnu ludia otacat kde je ten zetor, a este pre istotu klakne VP44 500km od domu. Dobre ze planujes zmenu, drzim palce nech najdes Alpinu co bude posluchat (snad za pol roka nebudeme citat "benzin uz nikdy!", idem elektromobil).
korado napísal:keby si chcel Alpinu 3.2i tak by som o jednej vedel
paleccc napísal:A chcel by som sa este opytat Haminda, ze kde si dal robit repas prevodovky a kolko ta to vyslo??? ja mam uz druhu a stale to neni ono... na jednej sa mi tazsie radila 1 a 2 a na druhej mi za studena vyradi 5ku, tak nasikmo... proste to neni 100%, tak rozmyslam ci si zozeniem tretiu (nepredas???) alebo si dam zrepasovat jednu z mojich, alebo poskladam z dvoch jednu....?! sam neviem...
kludne aj pm... vdaka :)