... všetko o BMW ...
gomez89 napísal:Servo olej by som nemenil uz sa to riesilo zopar X, niekedy to dokaze urobit vacsiu skodu ten novy olej. Je lepsie tam radsej nehat stary.
Novy je agresivnejsi a ked uz je cerpadlo, alebo samotne riadenie pred smrtou, vacsinou ho novy olej len doraziMoja skusenost.
gomez89 napísal:... Moja skusenost.
germancars napísal:
hlupost
germancars napísal:
hlupost
Maco napísal:Nerad ale musim s germancarsom suhlasit, je to hlupost. Cim starsi a rozdrbanejsi servo olej o to horsie ide cele riadenie az zachvilu bude taky ze tym ze ho envymenis si to servo odpalis a hlavne prestane plnit svoju funkciu a servovat takze vymena tam urcite je nutna. Je to to iste ako olej v automate, tiez to neni longlife
SurrendeR napísal:jasne ze je to hlupost.. servo olej by som menil spolu s prevodovkovym ak nie motorovym..
ked som vytiahol olej co bol v serve, som myslel ze to bola coca cola dark .. to uz nemalo nic spolocne s olejom.. riedka cierna sracka s kuskami bordelu.. novy olej bol proste olej, tamto uz olej nebol..
gomez89 napísal:
Je to vas nazor. Maco, nemyl si olej v automate s olejom v serve, tam to trosku pracuje na inom principe, ako v serve.
Ja som tím chcel povedat, ze ak nie je olej v serve meneni napr. 150 tis.km, alebo dajme tomu cca 10 rokov a ty ho vymenis za novy, to servo sice stichne a pojde lahsie volant, ale do kedy?
Vravim, stretol som sa uz s pripadom, ked novy olej tomu len uskodil.
alebo diferak, nemeni sa olej XY km, zrazu sa tam da novy a po case sa diferak rozhuci, preco asi![]()
Mozem sa mylit, netvrdim, len som vyjadril svoj nazor a ten Vas, Vam neberem![]()
Maco napísal:... tiez to neni longlife