... všetko o BMW ...
SurrendeR napísal:ano, davat hlasnejsie radio, ked sledujem ako to reaguje na nerovnostiach![]()
ja osobne radio moc nepocuvam za jazdy..
Pežot napísal:Daj si hlasnejšie rádio
majro napísal:ako riadne rozbehnuty si.. klobuk dole :)
kazdopadne niesom zastanca AE na e36, podla mna je to uz obohrata pesnicka, a ma to snad kazdy uz.. kedysi to mal len niekto, a vtedy to malo nejaky smrnc :) ale nasrat mojim vylevomzas na druhu stranu musim pochvalit, ze si dal prednost ccfl pred led..
ked uz, tak fakt len obysove kruzky, jemne , decentne, a nie byt napichany z toho, ktore AE dalej dosvietia.. sak tie nove ci ake su to svietia snad az moc.. az to ani pekne nieje, a zmysel povodnych je udupany
SurrendeR napísal:on to myslel na e36 vseobecne..
mne sa to na e36 paci , tak ako som to mal na modrom. svietila len cocka a kruzky okolo..
teraz mi bude svietit cocka aj okolo cocky, cize na stretavackach tie AE zaniknu..
ja farbu vyberam podla smeroviek a celkoveho ladenia.. ak su smerovky oranzove, bola by blbost davat biele AE..
ak mas ty, gomez, biele blinkre (co tusim mas) tak existuju aj biele ccfl. no v tvojom pripade by som volil LED + poriesit svetelny senzor k nim.. nech to cez den pekne zizuje a v noci decentne svieti a neoslepuje.
gomez89 napísal:
jojo, biele blinkre mam. Dobry napad, ani mne sa to nejako nepozdava, zeby som mal oslepovat v noci tymi kruzkami.
No uvidim, ale urcite sa ani mne to nepaci, ked to svieti na plne gule, ako pisete aj Vy.
Ak by to svietilo ako ccfl, je to good