Nedeľa, 22. Januára 2017, 21:09
johnyfly1 napísal:surro, skusal si svor a kopec? ja som zastavil v takom prudsom kopci, jednym kolesom na lade a druhym na betone a nic, nula bodov

skusal som ako jemne rozbehnutie aby nepreklzlo ale skusil som aj trosku prudsie to trhnut nech sa kusne svor a 0 bodov...nevysiel som...stale preklzovalo jedno kolo...mozno keby som dal plny plyn a skusil to riadne odthnut lebo na betone s poriadnym plynom to robi dve ciary

ale take rozbiehanie nam je v zime nanic

Ahojte. Okolo fungovania svoru panuje mnoho povier a najcastejsia je, ze percento svornosti udava pomer ktorym sa rozdeli medzi kolesa moment na kardane.
Fakt je, ze to cislo udava kolko momentu prenasaneho na preklzujuce koleso sa prenesie na koleso ktore nepreklzuje. Cize ak povedzne preklzujuce koleso kladie odpor ktory vytvara krutiaci moment na polosi 10nm a diff ma svornost 25% tak na druhe sa prenesie 2,5nm
Ak je to preklzujuce na lade cize na jeho roztocenie staci minimalna sila a kladie zanedbatelny odpor tak povedzme, ze teoreticky je moment nan prenasany 0nm a 25% z toho momentu sa teraz bude prenasat na koleso stojace....takze preto to na lade nefunguje. Samozrejme lamely su predpate strunami a aj tie momenty na kolesach tam su vacsie ale na lade to nestaci na lad je vhodny viskozny samosvor, ktory funguje ako uzavierka.
a k ASCT+ LSD len tolko ze susi ma pravdu, vobec si navzajom nevadia, aj ja to tak mam

E36 2,8i tour,M-paket,svor,kozene fotelky, temp,siber,OBC, LPG stag
E36 1,8i tour,fotelky,svihadla, LPG stag
E30 2,5i 2door,anatom kozka,svor