Nedeľa, 14. Februára 2016, 18:47
praveze je to sada, obe kruzky, nieje v ponuke na vyber aky chces, ze +0,1, +0,2 a tak.
ten spodny vitonovi by mal zabezpecit roztahovanie a ten "plastovy" by mal byt z teflonu a mal by sluzit ako "lozisko" medzi prsiami a vanosovim diskom. praveze casom som ho zacal nasadzovat si myslim dost sikovne, ze ho neroztahujem od svojej povodnej dlzky o vela a len ho tam "navleciem". od bmw nato ziadna procedura neexistuje, kedze tento diel nedodava, robim to tak ako to kaze "diy manual" + nejake jemne vylepsenia.
ako som uz aj so susiakom pisal, neviem ci on tam nebude mat vadne nejake cidlo teploty, totizto sa mi nezda, ze z 10/20/30 (netusim) aut co som spravil, ma taketo problemy prave on (kde som sa snazil robit najpreciznejsie ako sa len dalo) a nedlho po vymene mu odislo tesnenie pod vekom a teraz toto. Pritom matthemu som tieto tesnenia robil snad s tyzdnovym alebo 2 tyzdnovym odstupom a ten ma/l slusny nabeh a nepocul som ho stazovat si.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov