to mas v poho, ja mam momentalne zhodene horne aj dolne sanie lebo sa mi ulomila ta priruba na vodu co ide do bloku motora a mal som uz davnejsie kupenu nahradu a je nahovno lebo nieje pravouhla tak teraz cakam s rozobratym motorom kedy pride z BMW
veruze nie, kebyze je aspon garaz ale vonku pred panelakom, a navyse o 5tej je tma uz inac myslis ze bude vadit motoru ked na ventily napadalo trosku spiny? ako som daval dole spodne sanie tak z zahyboch bolo strasne vela bordelu a nieco tam popadalo...potom som to uz zakryl...
Tiez som robil vodný ventil, strašná gynekologia, tolko kuriev co pri tom padlo. Najviac ma sralo, ze ked sa mi podarilo pichnúť ruku na to spravne miesto, tak tam bola tak na tesno, ze som nevedel hýbať prstami lebo som nevedel pohnúť svalmi na predlaktí
tomu ver kamo, nechcel som zhadzovat sanie tak som sa tvaril, ze mam 4 klby na ruke.. nakoniec som dal dole drziak kabloveho zvezku co je hned nad tym. inak odkedy mam ten druhy ventil, tak mi zacalo klopkat ked reguluje teplotu
Ja som tiez nechcel davat dole sanie. Ked som to kontroval, tak som dal dole airbox a škrtiacu a išlo to ľahšie. Tiez nikto auto teraz klopká , a odvzdusnoval som to poctivo, ale asi rste raz vyskúšam