... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Maysner
Autor témy
Auto: E36 Coupe
Kraj: Zahraničie

Re: [E36 330i coupe] skoro Alpina, Lego packet

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 13:23

Tak. Konecna volba s tlumicema padla na zluty KONI Sport. Zadni mam doma malo jety, predni jsem koupil novy. Takze predky uz jsou vymeneny, zadni musi bracha vymontovat z darce. Doufam, ze to udela co nejdriv
Ted uz jen na podvozku vymenit horni ulozeni prednich tlumicu za M3 3,2 a cepy rizeni. Ani jedno neni dulezity, horni ulozeni je tam ted z 3,0 a uz to v plnym rejdu nechyta o podbeh. Cepy rizeni jsou absolutne bez vuli, ale posledni vec co vim, ze neni nova :lol: Vse casem .....
Ted uz se treba zadari posetrit na nejaky lakovani, mozna celolak. Pres zimu bude odpocivat, tak ani provoz nebude nic stat.
Od zprovozneni motoru v teto karoserii najeto skoro 6tkm :mrgreen:

Konecne vicko na olej, ktery sedi k nalepce :tongue:
Obrázok

Krabicka s prekvapenim
Obrázok

Starej levej tlumic po smrti, pravej byl ok. Tady porovnani novej a starej
Obrázok

Detail novy vs. stary. Zmenili jak design tlumice, tak oznaceni :lol:
Obrázok
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P
Ruzne dily na E36 zde :wink:
Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 28. Augusta 2011, 14:59

hehe, skoro ako keby som cital svoj pribeh(akurat mne sa to nechce rozpisovat) :oops: :lol:
ja som kupil nove bilsteiny, predtym som mal sachsy, takze rozdiel tam urcite je 8)

Maysner
Autor témy

Streda, 31. Augusta 2011, 23:23

Hehe. S novyma tlumicema jsem si moc nepojezdil, ted budu doufat, ze je pravej ok :lol:
Dnes jsem si udelal vylet pres obrubu. Stabik, rizeni, napravnice, pravy rameno, tycky stabiku, vana, tri kola na opravu, jedna guma asi na vyhozeni a na dalsi se prijde pri rozdelavani ...... :P Rychlost oprav bude ..... podle nalady. Mam duvod to zprovoznit co nejdriv, ale taky moznost pockat na zimu. Kdo vi ....
Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 1. Septembra 2011, 05:51

:shock:
to co si robil?? #-o

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 1. Septembra 2011, 07:30

no .... opravitelne, pokial si nesahol kasnu vsetko pojde spravit :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Maysner
Autor témy

Štvrtok, 1. Septembra 2011, 15:51

aaaale. souctem par veci..... cesta z posilky na regional, takze zeslably ruky, nefunkcni abs a jel jsem trosku rychleji :mrgreen: . nevesel jsem se na brzdach do zatacky a preletel jsem obrubu. Ale slo to vsechno pod naraznik a nic se mu nestalo, cemuz se dost divim :shock: V blizke dobe zas bude jezdit :twisted: ja fotky zadny nemam, ale sebehlo se tam klubaku hodne, tak treba nekdo neco pofotil. Zapichl jsem to ani ne 500m od parkoviste, kde byl regional :lol:

JOKO020
Auto: E61 525d
Kraj: Nitriansky

Utorok, 6. Septembra 2011, 09:14

skoda veru, ale pokial nemusis tahat nosníky je vsetko v poriadku a dielov si myslim ze mas dostatok.
Este jedna otazocka, odkial si objednaval tlmice a co ta vysli? ja mam na aute tieto iste (teda tie starsie) a zadne su v prdeli tak rozmyslam ze ich kupim komplet ak by bola niekde realnejsia cena ako ta na kroru som doteraz natrafil. Kludne aj do PM
ex:
E46 330CD Mpak
BMW e36 320i coupe //M Paket 18"

Maysner
Autor témy

Utorok, 6. Septembra 2011, 20:01

tlumice me stali 8500kc predky. Kupoval jsem v MJAuto.cz
Kluci maji prodejnu v Brne, je to spis takovej garazovej obchudek, objednavky po mailu, po cr vim, ze zasilaji postou bez problemu

Na nosniky se sahat nemusi. Od vyse uvedenych kluku jsem dnes vyzvedl rameno Meyle HD, cepy rizeni Meyle, kamos mi dnes dovezl olej Castrol Edge sport 10W-60, mam objednany origo horni ulozeni z 3,2. Postupne se schazi dily, o vikendu bych mohl opravovat. Rizeni pouziju z Alpiny s prevodem 3,25:1 (po vymontovani a rozdelany buchlyho zjistim, zda je pajsl ok, a preskladam ho treba casem do jinyho obalu. kratky rizeni mi vyhovovalo), napravnic mam vicero, tycky stabiku mam Meyle HD, stabik pouziju z M3 aby mi to nezvedalo v zatackach kolo (k tomu musim jeste objednat strongflex silace pro tendle stabik), vany mam taky asi tri :lol: ......... kola budou muset chvilku pockat, ale nasadim asi nejaky plechace a budu likvidovat zasoby 15" gum :twisted:

Maysner
Autor témy

Nedeľa, 25. Septembra 2011, 19:53

Uz to bude mesic, co mi chybi svezeni v necem silnejsim jak 150k brachuv kombik :?

Misto cinu. Odbocoval jsem doprava. Holt to nevyslo. Podrobnosti nema smysl probirat
Obrázok

O vikendu se konecne vyprazdnila dilna a ja se vrhnul na opravu. Za dva dny to musim opravit a jezdim ne? Dolu slo vse perfektne. Jak by ne, kdyz jsem mel celou napravu pred pul rokem rozdelanou

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Tento pohled mi nahnal nejvetsi strach. Cert vem novy tlumice, ale todle kua. Prilozeni zdrave napravnice bylo zklamani :( V tuto chvili uz jsem vedel, ze nic neopravim a po vikendu jezdit nebudu :cry:
Obrázok

Kola pohoda. dve koply, jedno skrably, dve gumy KO. Oprava hracka, lakovani pohledove strany se nemusi resit, zustanou porad v origo laku
Obrázok
Obrázok

A jelikoz uz odporouceni prednich tlumicu mi nabouralo finance, nakup dilu po nehode znovu, uz nemam sily, cas ani chut se poustet do opravy. I pres vyrovnani nosniku na stolici a slozeni auta, to bude furt jen flekata orezla hujda, ktera jede a technicky je v hodne dobrym stavu. Resenim je lakovani. Ale uz pred vymenou tlumicu padlo rozhodnuti, ze to s autama strasne prehanim a musim hodne ubrat. Navic, kdyz potrebuju vyresit bydleni a pribude najem :?

maniaczv

Re: [E36 330i coupe] skoro Alpina - Crash Packet

Utorok, 27. Septembra 2011, 19:51

kazdeho to byvanie dobehne .... tak sa drz

Maysner
Autor témy

Sobota, 1. Októbra 2011, 07:41

maniaczv napísal:
kazdeho to byvanie dobehne .... tak sa drz

jo jo. proto chci ted koupit cukrik, kde budu resit jen technicky vady ..... pomalu zadarmo. Pouziju vsechno novy z modryho

jararak

Sobota, 1. Októbra 2011, 07:52

joooj ty sracka, pozeram sa na tu dieru co si mal namiesto tlmica, iny by tu kasnu vyhodil uz davno, teraz tu mas troska ohnuty nosnik a ty places, pri tej fluktuacii vrakov co tam s mattyxom mate nevies z jedneho fiknut nosnik a prehodit, ved ako vidim zvaracku aj karbosku mate a skusenosti tak za troch.
ako vidim co si s autom porobil, myslis, ze ta bude bavit ten cukrik? cukrik neexistuje pokial si to do hlavy nevsugerujes, ze uz to je cukrik.
zohnal som si druhy povoz ku e36 a zatial vychytavam chyby na nom, tiez to podla mna nieje cukrik hoc som sa zaprisahal, ze donho nepojde ani koruna, toto iste potom bude cakat aj teba cize zvaz :)
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

Maysner
Autor témy

Sobota, 1. Októbra 2011, 08:47

Byla doba kdy jsem nad orezlinou mavnul rukou se slovy, to se opravi a prelakuje. Mno. Nikdy se nic takovy nestalo. Navic tadle kastle byla na celolak uz pri koupi. Vsude nejakej skrabanec, na strese jakoby to nekdo prejel dratenkou :? Celej predek nutno vymenit. A aby to sedelo pouze origo dily. 2x200e blatniky, 100e maska, kapota origo pouzita, vymenit zadni lemy, druhy viko kufru. A s tim vsim celolak. za 1000e? za to lak nebude peknej a kvalitni nikdy. 2000e? to uz by se dalo neco dobry udelat...... Techniku jsem schopen zvladnout bez sebemensiho problemu, ale opravy karoserie a s tim lakovani me nebavi a proto jsem radsi investoval do funkcnich veci, ktery bohuzel nejsou moc videt. Ale uz nechci rezavou flekatou mrdku :? Bohuzel s mym prijmem na generalku kastle nasetrim tak za dva roky. Pod 4000e by to rozhodne nebylo. A proc to nechat dva roky stat a jezdit jen felicii. Bez zpetne vazby v podobe pozitku z jizdy, by me ty auta presly hodne rychle. Alpinu jsem zivil hodne na knop. 2/3 mesicniho prijmu v benzinu nebyl problem, k tomu dalsi picoviny na aute ...... :roll: Donedavna mi to fakt nevadilo, ale veci se zmenili. Auta na kseft s mattyxem? Za par mesicu s tim koncim. Mam k tomu svy duvody a chci zustat s klukama furt za kamose

Navic ty nosniky nejsou o prevareni. Je to na stolici. Napravnice se tam proste nevejde. A v garazi to nikdo nikdy nesvari tak, aby auto bylo uplne rovny

jararak

Sobota, 1. Októbra 2011, 13:45

hovor mi o tom daco, nikdy nebude vidno tvoju robotu do auta, nikdy nikoho nepresvedcis ze v tom aute su tvoje 2-3 rocne uspory, kazda volna minuta co si mal. sam jedno take mam a chapem o com hovoris, do posledneho pismena.

opravit to nema velmi zmysel, predat za par korun tiez nie a stat na dvore to tiez nemoze, co teraz?
bmwcoding.sk

dodoIPD
Auto: BMW

Sobota, 1. Októbra 2011, 14:06

Drcim palce, je zbytocne pchat peniaze do rozbiteho auta, lebo uz vzdy bude rozbite.. Vytiahni co mozes a prehod to do inej kastle, viac menej je jedno co kupis pokym to nebude hrdzave a s dobrym lakom a R6.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 40 neregistrovaných