overene priamo v BMW z kluca.. aj z riadiacej... :) prvy majitel talian asi nejaky z lepsich kruhov zevraj 4 Bawa mu parkovali na dvore druhy majitel ho pouzival ako 2 auuto len na dovolenky a vystavy psov
este skus preverit cez tie moduly co su zabudovane v svetlach a na roznych inych miestach neviem kde presne to je vsade..tam sa tiez zapisuju km..
nič v zlom ale najlepšie su tie dristy jak mal prvy majiteľ štyri bmw nerealne si myslim už len skrz tie rozpravky čo ti niekto nakecal .... ale inak auto pekne
nechcel som tu povodne davat tu foto s kilometrai lebo som vedel ze sa zacne o to polemizovat... kupil som auto bol som v autorizovanom servise s tym ze chcem overit kilometre a komplet prebehnut diagnostikou... povedal mi ze bez chyby jedine termostat vymenit a parkovaci senzor lavy a kilometre su prave ! sam sa cudoval kde som take auto nasiel na slovensku... a Dakujem pekne :) kebyze nerobim 6 dni do tyzdna a mam cas ho pekne vypucovat z vonku aj z vnutra tak mozno casom aj fotecky na urovni budu :)
prečo každý každému rieši km? videl som tú fotku a hneď som vedel aké komenty budú podtým....čo sa kto do toho stará, pokiaľ by to mal aj 10x a auto ide okey tak nevidím problém..
za farbu - jednoznacne najkrajsia, aj ked mas cierne vnutro svetlometov, tak mu to slusi :)
kilometre nezistis ci boli stocene cez moduly, vsade sa to da upravit, ale zeby to bolo v kluci, o tom netusim, kazdopadne ak mas mensie pochybnosti, pozri na webe stkacky a emisne, tam su zapisane aj kilometre, ale myslim ze ta to netrapi, hlavne ze jazdis bez poruchy a robit ti radost
Alles unter 6 Zylinder ist assi! BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA
Dakujem pekne no ja tym km verim aj po prehliadke u kamosa vsetko tomu nasvedcuje :) a si myslim ze aj priamo v BMW by mi hovadinu nepovedali :) no ta farba aj mne sa brutalne paci strieborna vsade otrepana..a ciernych nebolo vobec ked som vyberal
Bliknutie xenonu sa u mňa opakujve vžde keď jazdím po východnej strane slovenska v spojení so zlým kontaktom a jamami na ceste......Ale ešte to môže byť končiaca výbojka, veď uvidíš, ja som chcel meniť výbojku pred 2 rokmi keď mi to začalo robiť a furt mám tu istú a funguje normálne
Angel Eyes , na fotke to vyzerá moc ale inak je to podľa mňa super čo som videl u iných.