... všetko o BMW ...
blesk napísal:Staci jedna okreskova jazda v useku kde “opravovali” asfalt a zostali na ceste kamienky. Dobre to poznam, mal som na aute dve dobky o ktorych som presne vedel kde su a po jednej jedinej jazde - usek medzi Stupavou a Malackami, kde asi na 5km useku “platali” asfalt par dni predtym, dnes velmi “oblubenym” zastrekom dier asfaltovou zmesou a na to nasypanie kamennej drte… Aj ked som sa snahil spomalit a drzat sa dalej za autami predo mnou, tak okoloiduce auta na mna par tych kamienkov nahadzali. Ked som potom umyval auto mal som na spodnej casti naraznika asi 20 novych malych dobiek a na kapote asi 10 a niektore aj hlbsie. Toto iste sa mi skor ci neskor stalo na kazdom novom aute a uz som si povedal ze stacilo a na dalsie ide uz kvalitna folia.
No a aj bez takejto “opravy” asfaltu sa kamienky daju schytat aj na pomaly kazdom kopci, ktore su prave pre vikendove auta asi najcastejsi revir. Kamienky sa neschytaju len asi v meste a v garazi
spekillant napísal:nebol veru :-O nepamatas si ake pismena boli na konci spz?fuxxo nebol si vcera v City Parku v TT? Som tam videl m340i so SA znackami v tmavej farbe