... všetko o BMW ...
Milosss napísal:Zobral som tie co mi ponukol atcZa koľko sa ti podarilo nakoniec zohnať sklíčka?
ALAS napísal:dakujem za objasnenie, tak sa idem pokukať či sa niekde niečo nenajdeHomelink nieje problem dorobit, ak mas stastie tak budes mat aj predpripravu.
Staci ti zohnat krytku s vyrezom pre homelink a samozrejme homelink modul, napojis to na konektor zacvaknes krytku a je to.
Ked nemas predpripravu tak si musis potiahnut plus, minus a osvetlenie a tot vsjo.
Dolezite vsak je si zohnat spravny homelink modul aby fungoval na EU frekvenciach resp na takej frekvencii na akej mas branu.
Popripade ak mas vela penazi tak si zozenies spetak s homelinkom, tam je to len vymena jeden za druhy, ten je taktiez na roznych frekvenciach takze aj tu bacha na to.
PetoK napísal:a bude mi to na niečo ked mam k brane pevný kod na frekvencii 433 MHz ?... a potom zistis ze ti to je nanic, lebo to vecsinou nepozna rolling code...
squalo napísal:sú to 18ky original BBS na E38ano je to dvojrozmer predok 8J a ET20 a zadok 9J ET22 , cena bola 2000€ a to boli jedine na predaj v čechach a slovensku, potom boli už len dve sady v nemecku...