Akurat som sa bol povozit (vybavit nieco) a prve 3 minuty mi bolo nieco podozrive. Az potom som zistil ze v aute je nejake ticho. Tak som spomalil, prechadzal nerovnosti a ono ten tukot zmizol na 80%. Sem tam to buchlo ale velmi jemne. Takze teraz nechapem pretoze vcera sme nahodili nove capy aj axialne tiahla a este som len cuval z garaze a kloplo mi to ked som zisiel z vyvyseneho miesta.
Napada ma len jedina vec...som pri Poprade, je tu cca 6 stupnov takze to bude mat nieco s teplotou. Samozrejme, vymena capov/tyciek riadenia pomohla, rozdiel som citil ale kedze uz fakt nemam co vymenit, mam podozrenie predsa len na steering coupler

Na e46fanatics som cital ze v ojedinelych pripadoch to bola prave tato suciastka. Stoji to "par" euro, takze objednam, vymenim a snad to pomoze.
http://www.autopartsnetwork.com/shop/-p ... e_BMW.htmlPS : S BC som velmi spokojny, poladil som si tuhost aj vysku a uplne mi to vyhovuje. Je to sportovo-pohodlne a o tom, ako auto sedi ani nehovoriac. Ak by som menil auto tak urcite idem do BC znova

BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh