chvalim hamanay aj hafana mam doma takeho isteho, musim ho aj ja posadit do kolesa a odfotit
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW EX BMW E91 330d///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex EX BMW E39 525d Individual///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
urcite do niecoho pojdem ale az na jar. skor mam obavy ze to rozflakam za pol roka kedze som casto aj na vychode kde si clovek vybera ci vezme 20cm jamu alebo tu 10cm ale kusok hlbsiu
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
Mozem vediet kolko ten pekny touring nieco podobne hladam aj ja ,kolko vysla poistka na auto.Ak su otazky moc tak neodpovedaj Dakujem nech sa dari
Poistka 180 a cena...hm, kombik s takym objemom nenajdes za kazdym rohom. Nebol najlacnejsi a ani prilis drahy. Kopec penazi som donho vrazil aby som si ho vycukril takze ak chces tak napis PM, rad ti odpoviem na otazky. Kazdopadne som extrem, auto chcem mat v 100% stave takze som menil aj to, co nebolo treba.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
poistka ako vzdy je udaj ktory ta ma trapit najmenej, podla sikovnosti je to nieco medzi 150 az 200euro
ak sa pytas na hodnotu auta, e46 v toure zozenes od 5t, no tento ma hodnotu krat niekolko (>2)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov