Mam dalsi mensi-vacsi update. Nakolko tento pribeh som zalozil aj koli tomu, ze ako kazdy, raz svoje auticko predam, toto bude sluzit ako kronika i pre mna ale aj pre buduceho majitela, ktory si tu bude moct precitat, ako sa o auticko staralo. Kedze od maja slo do auta uz skoro 5000eur (ak neratam Hamann disky), myslim si ze aj tato skutocnost by mala byt do "kroniky" zapisana :)
Takze k veci...ked som auto kupil, bol som ocareny asi ako kazdy z Vas kto si domov prinesie noveho tatosa. Bohuzial byva to tak, ze az casom clovek pride na to, cim jeho auto trpi. U mna to bolo bohuzial aj u motora, ktory coraz viac vydaval zvuk podobny staremu dieslu. Mesiac po mesiaci sa to zhorsovalo a aj som tusim ze to neostane len pri zvuku. Nakoniec prdlo tesnenie, auticko papalo vodu. Hlava sla dole. Zistilo sa, ze uz hlava bola bola dole minimalne 2x. Preco ? Strhane zavity na bloku, nedotiahnute skrutky na momenty, chybali skrutky,matky. Proste...v tom motore sa uz niekto hrabal, a bol to riadny babrak. Zavity na bloku som dal vyvlozkovat, hlava sa prebrusila,odtlakovala a zabrusili sa ventily. Vyzeralo to nadejne. Hlavu sme dotiahli podla papierov ale vydrzalo to len chvilku. Vlozky sa vytiahli a bol som tam kde som bol pred tym.
Aby som auticko viac netrapil, rozhodol som sa ze dostane nove srdce. Ma o 100 000km menej ako to povodne a pevne verim, ze vsetko dopadne tak ako si prajem. Ak vsetko pojde tak ako ma, v sobotu sa znova vozim. Moja penazenka par dni poplace, kym mi aspon nejaky klient uhradi faktury ale co narobim, o lasku sa treba starat i ked robi starosti.