Tusim som Ta na sekundu zaregistroval...nemal si plne auto ludi ? Alebo sa mi to zdalo ? Cestou domov som stretol len dve e46tky, jednu som obehol a potom jednu oproti, takze to si bol asi ty
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
Dedo : pamatas sa dobre a tvrdim to stale ale pri tohtorocnom setupe mi proste vadili (opticky). Stale si na to zvykam, auto mi pride "nahe" ale na druhej strane vyzera estetickejsie.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
Mňa si si nevšimol ?? stretol som ťa včera pri merkury, akurát si išiel smer Senica asi.. Len nestihol som zablikať, lebo som nehal oči na tých kolesách
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex F01 730d mod. 2012 - Ex E65 745i - Individual - Ex E39 528i ///M - Ex
Presne toto je styl ktory sa mi paci na BMW,tie kolesa tam jednoducho pasuju ako rit na serbel.Osobne si myslim ze tie kola prave preto ze nevyzeraju ako 19 tomu davaju tie spravne gule.U mna top E46 co som videl tu na klube.Vidiet ze mas cit pre detail.