FUXXO: Hej dal som to do farby a olepim to tou lesklou carbon foliou co som kupil :) Len musim este kuknut videa apostuop ako t orobit aby to vydrzalo aspon daco
ice.blade. : m3 prahy som nemohol zohnat ... a m-paket prahy sa mi pacia z dovodu aky maju tvar ... a zase podla prahov tvrdit ze to bude kolotoc to uz zachadzame do extremov
diky chalani ze sa paci na buduci tryzden ked to bude vsetko hotove tak sa bude fotit
no to mas ako keby si mal stock prahy, predny+zadny naraznik M paketovy a budes sa buchat do prs ze mas M paketove auto take pekne auto to ma byt ale toto kazi celkovy dojem nic vice
Max : no u mna to je podobne ako u teba tiez tam moc rozdiel nevidim A podla mna te prahy maju pekny vzor ... Ice uz prehana on je detailista Ice. skor by to chcelo spetaky m3 na sedan skus mi to pohladat lebo ja som nic s maxom nenasiel v dobrej cenovke
FUXXO: Ja ked som ich videl na tvojom a Michalovom tak som jednoznacne vedel ze ich musim dat lebo su ppci ... Sa mi zda ze som ti aj pisal ohladom toho.. A tiez mi pridu M-tech prahy lepsie ako z m3.. Leeeeda m3 prah ma akurat tu cast co ma mtech ako keby skosenu tak ta je vyplnena to je vse.. Co mi pripada na tom ine a menej sa mi to paci