no sak uzsie su lepsie budes mat nizzsi valivy odpor..ale ano cim uzsie tym vacsi profil ale 225/40 bude moc vysoke a budes mat velke koleso a navyse taky rozmer bude stat asi milion eur kedze vacsina 19 je 225/35 ...
sorry ,ze ti to tu zasieram ....inak iba 8tisic eur za intros videl si aj drahsi????lebo to uz mi pride ,ze si tam mozes dat sedacky s GT3 rs a vyjdu ta lacnejsie
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
Neviem mne sa paci ked je guma trosku natiahnuta do a cize u mna su najsirsie gumy co dam 225 viac by som uz nedaval...neviem ale 255 bez uprav na 19 budu podla mna so znizenim suchat ...
--------------- Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo ----------------- Doska na cibulu
No ak by neboli valcovane lemy tak na 100 pro bude suchat.Teraz ak dam 235 tak som zvedavy ci to bude suchat aj ked budu lemy.A ak bude suchat tak sa bude valcovat. Jednoducha matika za zivot s frajerinou
et 27 zadne .. A na 18tkach et presne neviem ale zadok mam 255 a trochu sucha po nerovnostiach ale musim mat 3 osoby vzadu.Takze v podstate to nesucha Taktiez mam trosku viac kolesa do A.
neviem no mne sa 255 uz nepaci a navyse keby som take dal tak sa nepohnem zo semaforov mne uz robia s mojimi 150 ponikmi problem aj 225 najradsej by som dal 205/40 asi...
Nezabudaj,ze su to 19ky a s 255 budes bojovat s nasimi kolajami 235 bude naj, ale pri et 27 som zvedavy ci to tam vobec das bez uprav so znizenim Popozeram po nete ete co by som mal obut, ked uz nove tak 225ky zrejme poriesim,uvidime:-)
Bez uprav pochybujem myslim ze lemy budem valcovat na 100 pro. To by malo pomoct ak nie tak trosku vacsi sklon A pojde.No ale ak bude furt suchat tak pojde koleso na sustruh a odoberem trosku materialu robil to tak morok u neho som sa informoval ze to ide vpohode a nasiel som na nete e46 ky co to maju v pohode nahodene.
No to co som poslal tak ma chalan 530xd pozri si jeho videa ze sa nemoze ist dole ale viac dole ako som teraz uz ani nechcem to by sa nedalo jazdit ale LOW is LIFESTYLE
to je finalman od nas z eurosceny, a samozrejme ze to neni XD :-) je to klasika 530d, len si robili z neho picu ze to ma vysoko jak xDrive, tak preto taky nazov v kazdom pripade je to top E39 v cz aj na sk.. to auto je na urovni usa top aut a pracuje sa na nom stale..