Tak cez vikend som skusal na auto donuts ( na takom strku) auto bolo drzane v rozmedzi otacok 5000 az obmedzovac, Po asi tak 5 minutovom jaseni vypadla hadica hadica s cislom 12
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-Coupe/Europe/318is-M44/L-M/sep1995/browse/engine/cooling_system_water_hoses/ . Auto sme odtiahli a na druhy den zistil teda problem, hadica drzi asi tak na pol centimetri a vyzera ako keby ju niekto zrezal (objednana nova aj priruba), Do auta bola doliata obycajna voda aby sa mohlo jazdit este v ten den to pekne drzalo a islo sa pre samosvor do Novej dubnice auto v pohode vydrzalo 200km ale dnes sa to zlomilo. Do prace vsetko v pohode auto sa zohrialo drzalo teplotu, no dnes ako som isiel po meste uz s prace smerom k priatelke plus sme behali po meste hladali olej do svoru

, sa mi zacalo auto prehrievat tak som zapol kurenie nech ho trosku schladim avsak nepomahlo, bol som v casti mesta kde som nemohol zastavit tak som musel ist. Ked som musel dhlsie stat vypol som motor drzal som ho v nizkych otackach, raz mi rucicka vybehla az k cervenej riske

, Nemal som nikoho kto by ma odtiahol tak som musel ist na tom ku priatelke(6km). Ked sa teplotna rucicka moc zvysila tak som zastal a nechal vychladnut. Po prijazdne k nej som to spojazdnil aby som mohol ist domov, znova naliata voda + destilka(pokusal som sa to odvzdusnit) Cestu to vydrzalo, po zastaveni som otvoril kapotu a s veka na chladici isiel pramen :) tak som to pomalicky otvoril a voda vyverela, Motor ma tah, Diska klapka vydavala taky divny zvuk, ako keby stale nieco prehadzovala,Po znizeny tlaku v chladiacej sustave disa klapka mala znovu normalny zvuk, Motor nezmenil zvuk, V oleji neni voda. Sprotreba bola tiez normalna. Zaujima ze ci som nemohol nieco poskodit v motore ? pokrutit hlavu ? Tesnenie motora... Ako hovorim motor mal tah v otackach nemenil zvuk neklepal ani nic podobne. Z vyfuku sa mi nezdalo ze by isiel biely dym :/ Mohol som teda poskodit motor ?