Dnes som menil tesnenie drziaku olejove filtra pretoze mi z auta dost tiekol olej a vyzeralo to na ten drzia. Po rozobrati chybal O-kruzok takze pricina bola asi jasna preco od tial tiekol olej. Ale dat vsetko okolo dole to bol boj hlavne alternator ten bol tak zazraty

ze som ho musel silno vypacovat, uz som to chcel vzdat a nakoniec povolil. Takze vsetko naokolo bolo dole a vytiahol som drziak vycistil som ho po okrajoch som dal trosku silikonu nahodil ten O-kruzok a zlozil. Nahodil som konzolu na alternator a potom som sa snazil alternator nahodit ale nato som si musel zavolat pomoc, nie a nie ho dostat na spravne miesto az po neskotocnom paceni,buchanim a hybanim sadol a mohli sme ho namontovat. Vsetko zlozene a uz len nahodit remen, nepoznacil som ako bol ale po chvili rozmyslania bolo jasne ako pojde tak napinacu kladku sme povolil a kamos ho nasadil. Ta posledna cast naliat olej, osadit novy filter a zlozit sanie. Potom chvilka strachu, nastartovali hned a motor pekne bezal. Este vymazat Oil service a bude to v pohode. A zaroven som vymenil kabinovy filter to bolo celkom hracka.
Musim v priebehu tyzdna kupit nieco na umytie motora a kontrolovat olej ci neubuda.
P.S. Spravil som si radost a kupil som si gola sadu