... všetko o BMW ...
BMWslav napísal:ano, zatlacena brzda a tesne pred startom plyn. Zapne sa okoby obmedzovac na 2500ot a ked pustis brzdu tak to vystreli jak svina.
Ale podla mna to nie je celkom fajn pre prevodovku, takze take nieco len na akcii aj to som len 4x skusil
tvaroh napísal:no to asi presmykne spojka, alebo daco
dodoIPD napísal:Vomack, to povie ten co ma AEZ disky hej?
J/K Bro!
Le Gend napísal:
Prevodovy stupen je uz vtedy davno zaradeny, takze prevodovka netrpi, len "presmykuje" hydrodynamicky menic, cize prehrieva prevodovkovy olej..
Apropo, co ze ste ma nezavolali do Rozhanoviec ? Aj ja si chcem predlzovat vtaka medzi dedinskou mladezou...
JozefSvob napísal:Preto treba mat manual, automat nie je moc stavany na launche
voMacK napísal:Tvoje auto - tvoja vec.
Ale tie tvoje "upravy" fakt zacinaju troska smrdiet kolotocarionou.
BMWslav napísal:
No ano, a co zraz to xy ludi sa chce previest na mojom kolotoci![]()
Tak dam zavoru pred svoj kolotoc a budem brat 5Euri za jazdu ja spravny kolotociar![]()
![]()
voMacK napísal:Fiha, dalsi, co sa chvali, kolko zien "zbalil" na kozi zadneho sedadla jeho BMW..Tak v mojom aute sa na Nive vystriedalo odhadom tak cez 20 ludi.
Le Gend napísal:Fiha, dalsi, co sa chvali, kolko zien "zbalil" na kozi zadneho sedadla jeho BMW..![]()
Inac Brano co cakas od toho ventilu ?
tvaroh napísal:ja som chcel povodne blow off
ale akonahle ma obislo na ulic peugeot RCZ s blow off tak som sa smial jak pes a nechcel som to
lebo siel asi 50 a ked siel z krizovatky ze 1 2 3 4 tak to sycalo jak fast and furious pri plnom vykone to mi prislo divne
podla mna by to malo odfuknut len pri silnom tlaku ked to davas nadoraz tak vtedy pri preradeni