... všetko o BMW ...
THX24 napísal:no ja keby som mal coupe predface ,tak kupim rovno svetla LCI, sral by som na niejake ledky ako mam poriesene aj ja a skor by som zosporil na nove LCI svetla a auto by bolo dokonale :) JozoSvob ,tak urobil a myslim ze je vysmiaty![]()
inac tie moje LED H8 v3 ani nepasuju na tvoj model, len som sa zabudol ... vyskusas tie co si si kupil a uvidis sam ake budu ...mozno budes spokojny :)
THX24 napísal:viem o com hovoris treba riadiace jednotky na svetla ...ked su peniaze sa da vsetko mechanik by bol co to vie urobit ... :)
treba to urobit na poistkupak kupis nove LCI ...
THX24 napísal:viem o com hovoris treba riadiace jednotky na svetla ...ked su peniaze sa da vsetko mechanik by bol co to vie urobit ... :)
treba to urobit na poistkupak kupis nove LCI ...
BMWslav napísal:Z Tuzing zrazu v Rozhanovciach:
tvaroh napísal:
si rozbiehal plyn brzda?
BMWslav napísal:
ano, zatlacena brzda a tesne pred startom plyn. Zapne sa okoby obmedzovac na 2500ot a ked pustis brzdu tak to vystreli jak svina.
Ale podla mna to nie je celkom fajn pre prevodovku, takze take nieco len na akcii aj to som len 4x skusil
tvaroh napísal:
no to asi presmykne spojka, alebo daco
keby si nechal dlhsie tak asi da burnout aj ked neviem ci to ide aj s 4x4
BranoMW napísal:
BranoMW napísal:
fakt som nevedel ze Max motion nafta je taka sracka...zhanam prave video s tym subaru alebo s tou S4...