tak ale keď pustíš plyn pri 3000tis tak ti štart sprej ani liter benzínu vo valcoch nezdvihne otáčke lebo nič vtedy nespaľuje. myslel som tak,že keď zavreš klapku tým,že pustíš plyn tak si nájde vzduch nejakú ľahšiu cestu do sania ako cez volnobežný ventil. ale to je len moja domnienka určite to bude niečo iné keď vravíš že rezonuje.
no bál by som sa viac ako minútu. si vezmi že voda necirkuluje a niektoré miesta na motore môžu byť chladnejšie/teplejšie ako druhé a môže tam čosi prasknúť.
No sak som chcel skusit ze dam dole remen nech som si na 100 pro isty ze co tam chrasti neni nic co je na remeni.. baterka neco vydrzi, servo nic, a vodna pumpa sice cirkuluje, ale tempomat neotvara tak skoro...
tak niesom si isty ci je vsetko ok, ten zvuk musi zmiznut ofc ... ale tak no 4 sekundy dle z casu 100-180 hovoria sami za seba ... otazka je co to spravi ked hodin naspat klimovy remen, zvysok neplanujem davat ... este by som chcel zhodit nejake to kilecko ratam cca 40... a to by mohlo byt aj vsetko pre tuto sezonu .. teda mozno trosku viac lebo na blbnutie som si chcel skocit pre straight pipe do stredu ale myslim ze to by vykonu viac ubralo ako prospelo...
Servus, pocuj. Mal si aj ASC? Pytam sa preto, pretoze pozeram ze teraz ked mas M50sanie tam nemas ASC klapku. Reku ked to idem teraz menit ci mam dat prec aj ASC alebo nechat. Prebrazdil som zahranicne fora a narazil som na prerabky kde mali ASC klapky aj nemali. Len som sa nedocital dovody ci hej alebo nie. patres