takze riesili sme viacero veci za poslednu dobu :)
nastavovali sme vysku podvozku, bc racing ani na zaciatku tretej sezony ziadne problemy s nastavenim vysky alebo hrdzou ...
hral som sa so sirkou stopy auta, rozsiril som predok na uroven zadku, tj asi +8mm na kazdu stranu, som hodne spokojny s tym ako sa zlepsili jazdne vlastnosti
absolvovali sme mensi trening s brachom v robote, naucil som sa napr brzdit lavou nohou ked viem ze nemusim radit a podobne detaily takze velmi pozitivna sprava :)
a pripojim aj foto porsaku z pandorfu ... drim car, proste ziadne polovicne riesenia, bez zadnych sedaciek, skrupiny, brzdy velke ... super
Po dlhsej dobe nejaky update... Koncom aprila sme sa zucastnili ceskoslovenskeho autoslalomu, kde som skoncili na 6. mieste tesne za E46 M3 kompresoris v kategorii nad 2 litre. Troska nespokojnost s vysledkom no bola dost dobra konkurencia s dobrym obutim co sa neda povedat na nasej strane vid foto a otvorenka 2,93 tiez moc dynamike nepriadala no nebudem to pouzivat ako vyhovorku a treba sa zlepsit, zohnat obutie + uz je nahodeny 3,64 svor takze dufam ze nabuduce im to natreme, lebo takto to bolo dost vtipne jazdenie 1. miesto S2000 turbo 2.miesto Lotus Exige 3.miesto Porsche Cayman. pridavame nejake foto a video z akcie
Silentbloky | Znižené pružiny | Nastaviteľné podvozky 1.miesto autoslalom-3.Zapadoslovensky BMW zraz 1.miesto autoslalom-Race&Tuning day vol.3 2.miesto autoslalom-VI.ročník BMW zrazu Dobrá niva 1.miesto šprinty do 3000ccm- -||- season 2014 OFF => 2015 ON
Silentbloky | Znižené pružiny | Nastaviteľné podvozky 1.miesto autoslalom-3.Zapadoslovensky BMW zraz 1.miesto autoslalom-Race&Tuning day vol.3 2.miesto autoslalom-VI.ročník BMW zrazu Dobrá niva 1.miesto šprinty do 3000ccm- -||- season 2014 OFF => 2015 ON