Dneska byl takovej prapodivnej den, mel jsem byt puvodne v praci, ale zrusili mi ji, a tak jsem nemel zadnej plan.. Vsichni nekde na festaku a tak podobne, ja v Praze sam :) Rano to vypadalo ze bude hezky, tak jsem se jel projet, ale kdyz jsem po chvili zcekoval meteoradar, radsi jsem to zase zapichnul do garaze.. po chvili zaclo lejt a ja si rikam: co budu delat?...
Po chvili me napadlo se podivat na zoubek veci, kterou jsem si nechaval presne na takovyhle dny, kdy neni do ceho pichnout- autohifi stranka myho kabria...
Tak jsem se v tom zacal stourat :-) Po predchozim majiteli tam byl 5ti kanal, kapacitor, 4 repro a radio. Uz davno jsem zjistil ze sladit repro pres radio je zhola nemozny, jelikoz kdyz to nekdo instaloval, asi nepopsal draty od repro, a tak kdyz jsem dal balance doleva a fader dopredu, hral mi zadni levy reprak
Asi hodinu a pul jsem to prepojoval, narvanej v mikro kufru myho auta, s lapmickou a fotakem v iphonu, slouzicim jako dalsi oko ktere vidi za roh, jelikoz umisteni zesiku napisem a kontaktama dolu byl neci vybornej napad
Ve finale se povedlo, vsechny repra hrali v takovem poradi jako maji, hraje to i celkem slusne. Jenze jsem zjistil ze tam je i 5. kanal, na ktery se da povesit SW, a tak jsem si rekl ze by byla skoda kdyby zahalel.
Inu sedl jsem si k netu a zabrousil na svoji byvalou domovskou stranku- autohificlub.cz .... Pozadavek znel jasne- najit provizorni SW, nejlepe s ozvucnici, nejlepe s MALOU ozvucnici a to cele do 1500,- ... po chvili brouzdani jsem nasel carpower raptorv v ozvucnici 30x30x30 cm, u ktere jsem zjistil ze by se mi krasne vesla pod hranu prostoru kam se sklada strecha...
Strih, po 30ti minutach sedim v aute smer Hradec a jedu pro SW :)
8mi palcovy carpower raptor, 100W RMS... poustim do neho teda 150, tak uvidime jak dlouho se mu to bude libit

Dovezl jsem ho domu a hned se pustil do dila, hlavni ukol byl natahnout signaly z radia, ktere jsem stihl koupit v electroworldu za 120 korun (autohifisti me prave v myslence ukrizovali

) Beru to jako NAPROSTY provizorium, jelikoz se na poradny autohifi z duvodu jinych vydaju tenhle rok stejne asi nedostane, tak at to hraje "aspon nejak" ....

S umistenim a velikosti jsem naprosto spokojenej!...

Trosku saigon v kabelech

Stydim se, ale takhle jsem to uz koupil

Ve vysledku jsem 100% spokojenej. Za ty prachy je to fajnovy dokresleni hudby. Jediny co tak mi trosku prskaj vyskace, tak ty mozna taky prijdou na vymenu za nejaky jiny, low budgetovy
Tod pro dnesek vse...
Zitra je na programu rozlesteni a hlavne zavoskovani celyho auta swisswaxem :)