Pravidelna kazdotydenni varka novych fotek....
Novinky: na auto se hodily zpet puvodni KW pruziny, takze je to zase nizky tak jak se mi to libi :-) Nicmene v pytli je, ze se vyzvedly narazniky a viko z lakovny, a musi tam putovat zpet. Pod uhlem je videt ze to ma nadech do fialova

Takze se predani auta o tyden prodlouzi, sakra. Ale chapu to, asi neni legrace chytnout barvu, kterou michal nekdo "na zakazku"

....
Auto v nejlepsi spolecnosti, bohuzel po skoro 2 mesicich usilovny prace tak trosku zajebany prachem... (Btw takovehleho pohledu na svou dvougaraz bych rad jednou docilil :) )

Co se mi hodne libilo, je jak vypadaji brzdy pod kolem... nekdo zminoval ze to asi nebude moc videt, omyl, je to videt

...

Nechal jsem strhnout puvodni kozenku z vika strechy a to se nechalo nalakovat do barvy auta... rozhodnul jsem se spravne, vypada to totiz naprosto skvele! Az na ten jinej odstin

Zde rozdil barev...

Hlavni vec ceho jsem se bal- prechod z tmave modryho tapecu do laku, ale je to naprosto OK...

Tady auto bez narazniku, s novyma mlhovkama a s kazdym blinkrem jinym, zato bez M znaku.. :) Blinkry se daji do lakovny nalakovat zevnitr podle originalnich inpro, ktere byly stare, zasle a jedno chytlo kamen...

Zde lepsi fotka hadu u motoru...

Novy vicko na intensive container :)

Nove naslapy prahu

Nova lampicka s origo zarovkou!

A novy zapalovac :)

Z duvodu toho ze se ty narazniky s deklem nepovedly, dokonceni auta se docela posunulo... no co se da delat, pristi rok je taky sezona

... doufam ze to do konce cervna bude hotovy...