Sobota, 1. Júna 2013, 12:38
No praveze zadok treba namontovat tak (neviem uz kto kazdy sa ma to pytal, mozno som ti posielal pdf do SS) ze vytvoris cca 5mm preload na zadnej pruzine (auto musi byt bud na dvihaku alebo dostatocne vysoko, aby si mal rameno uplne uvolnene), tj. mas rameno padnute dole, pridvihnes ho pokym pruzina nebude mat volu, cize nebude sa dat nou hybat hore/dole, pridvihnes rameno dalsich 5mm a telo/uchyt tlmica skrutkujes hore tak aby si dieru na uchytenie zarovnal s dierou na ramene. Das tam skrutku, hotovo. Ak si to robil takto, tak by si tam mal mat este dost zavitu k dispozicii.
Raz som stocil zadok tak, ze mi cela pneu vosla pod blatnik a este stale to slo dole. Na tom zavitovom nadstavci, ktory drzi pruzinu mam este stale oba prstence, cize aj tam je dost vela miesta. A dorazy nechytam ani pri tejto vyske. Jedine na dialnici ked v 140 prejdem cez spoj na moste, kde su mega priehlbiny.
K tomu buchaniu : mal som vzadu aj dorazy, ktore som kupil dodatocne a nic nebuchalo aj ked som citil, ze som to obcas prepruzilo na dorazy.
Skontroluj si to...predpokladam ze piestnica tlmica buchat nemoze pri prepruzeni, na to je tam doraz ale ked to mas zle nahodene tak neviem. Aku mas nastavenu tuhost?
Ja mam v aute absolutne ticho, ci idem po cestach na vycohde alebo ked mi to prepruzi...
Naposledy upravil/-a
michaltt v Sobota, 1. Júna 2013, 12:40, upravené celkom 1 krát.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh