Zdravim bmwklub

Po dlhom čase sa mi podarilo zohnať na e30 coupe zadny mtech1 podnaraznik

, zatiaľ som ho len obrúsil, treba to ešte nazakladovať a nalakovať.
Touring:Nalakoval som:-Prednú napravnicu, ramena, otoče a komplet podvozok

-Motorový priestor dostal lak alpinweis II

Na motor som použil spojku z e39 M54B30 komplet zotrvačník, prítlačný tanier, lamela, ložisko. Momentalne to musi postačiť

Kolega z dediny mi požičal žirafu na montáž motora, (
barssss dobra vec toto

)
Dorobil som prídavný chladič vody pred masku, bude ovládaný elektro ventilom a elektrickým čerpadlom podľa teploty budu ovladane s spínane. Čerpadlo po vypnutý motora chcem aby dochladzovalo system.

Dokončil som predne čelo, vyrobil som držiaky intercoolera, chladiča vody, pridavneho chladiča vody a držiaky na zatváranie kapoty.

Na motor som použil prevodovku z e34 TDS z dôvodu inak naskladaných prevodov. Snáď o bude lepšie, výsledná prevodovka čiže diferenciál je 3,15
Pri použití prevodovky z
TDS som musel vyrobiť držiak prevodovky, pretože je o 10 stupňov natočená oproti benzínovej prevodovke.
Kúpil som materiál polyamid, sústružník mi vyrobil komplet „silentbloky“ prevodovky a ramien, chcem to mať pevne, prenos zvukov a vybracii neriešim v takomto aute. V škole som vyrobil plech na zadnú nápravu v tvare X

Pribudlo aj originál
E46 M3 vičko motora (robo ďakujem)

Dobavil som plastové
IS LIP, je to celkom dobre spracovanie.... uvidíme koľko výdrži

Do rúk sa mi dostali elektróny repliky alpiny, ale na Touringu sa mi to moc nepáčili tak som to posunul ďalej a prišli rondell 0058 r17 8,5j a 10j sice neboli v najkrajšiom stave ale su opieskovane, ak bude teplejšie tak dostanú novy lak

Vpredu ostávajú R18 bbs s roztečou 4x100

Keďže zadne disky nejak moc trčia lebo ta naprava je širšia, asi ma čaka úprava lemov, najviac sa mi to pači original ako to na e30 ale tie disky už moc trčia.... viď na foto