... všetko o BMW ...
zdenko napísal:Vyserte sa na servo, nie si zena
zdenko napísal:Vyserte sa na servo, nie si zena

Pe-rfect napísal:Ten vypínač tam vyzerá zaujmavo, ako by mal otvorit nejaku tajnu priehradku zo zbranamí, ale ak to je fakt na tu anténu by to bolo lepšie potiahnut až dovnútra nie?alebo napojiť na radio že sa vysunie pri zapnuti radia.
vypínač slúži na to či práve chcem aby sa mi vysúvala anténa pri zopnutí rádia, ak je v polohe off, anténa sa nevysúva po každom zopnutí radia, ale ostáva v obale, ak je v polohe on, anténa sa vysúva a zasúva automaticky vždy na signál v rádiu, zrejme je to robene na zimu, aby sa nenamáhala v zimných podmienkach, pričom chitá dobrý signál aj keď je v puzdre 

Pe-rfect napísal:Tak to je uplne premyslené, ked budem riešit anténu tak to tiež asi takto spravím

, ďalej sa menil termostat a tlaková hadica kúrenia, ktorá sa predrala a spôsobovala, že auto sa prehrievalo a tlačilo paru do kúrenia, už som sa chytal za hlavu, keď starý termostat som preskúšal vo vriacej vode a otváral, ďalej ma napadlo, že to bude vodné čerpadlo a radiátor , no po riadnom prezretí to bola tlaková hadica za 20ku, na ktorú som čakal tri dni aj s tesnením na termostat 
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)