... všetko o BMW ...
Mimo napísal:tak kebyže to robím na svojom tak určite nie takto :)
ten kábel z osvetlenia je určite aj niekde v priestore pri noháchtakže žiadny kábel pri clonítku
![]()
neviem ako E46 ale E36 má na tej strane pod RJ priechodku do motorového priestoru..takže žiadne káble pri dverách![]()
určite sa to dá urobiť aj tak aby to nezbadal niktonapr. aj obtočiť ten kábel nejakou lepšou čiernou izolačkou
Mimo napísal::roll: ked som ten kábel našiel ja tak ho nájdete aj vy![]()
ved dáte dolu tú vrchnú lampičku a z konektora skúšate,ktorý kábel to je. hnedý je väčšinou kostra.
v e36 je interiérové svetlo hnedý kábel s červeným pásikom. do tej vrchnej lampičky s vypinačom ide zopár káblov zdola okolo relátok, ponad reprák hore cez spolujazdcov Ačkový stlpik.
podla mňa aj v E46 sa stačí lepšie pozrieť na ten konektor a zistíte,ktorý kábel to je. a s velkou pravdepodobnosťou bude aj tam dolu :) viac neviem poradiťnech sa darí
dragunov87 napísal:sorry za OT, ale ked uz sa tu pise o osvetleni na nohy v e46, robil si to niekdo? prosim PM, nech tu nekazime temu. Dakujem.
Ico2311 napísal:Takže motor konečne opravený,motoricky ide to auto na 100 percent , zase aby som neporiekol.Bola to nakoniec váha vzduchu...
Som šťastný-prešťastný![]()
![]()
Tak a teraz sa môžem pustiť do výzoru...Ale neviem, čím začať.Poraďte...
gerente napísal:podla toho kolko mas financiija by som dal spatne zrkadla mkove a predny blatnik a tiez volant,ine ma nenapada
H@wk napísal:Smerovky za biele
Zadne svetla tuzing vymenit
Folie
Sportovy volant
M packet aspon predny naraznik
Elektrony aspon 17"
A hned to bude lepsie
ja mam rovnaky plan, par veci som uz aj spravil
milos0000 napísal:No ten Mpacket body kit by som ti aj ja radil.Uplne brutalne sa zmeni vzhlad auta :)A ja by som tam buchol aj dajake 18ky