Dobrý deň.
Dovoľte mi aby som sa vám predstavila. Volám sa deviatka, E tridsať deviatka. Ale priatelia ma volajú Dee Dee. Narodila som sa v mestečku Dingolfing 7.7.1998. Aj napriek tým rokom sa cítim stále sviežo a v dobrej kondícií. Moje 2793ccm srdiečko je v celku pokojné ale keď ma niekto naserie tak sa dokážem vytočiť na 5500 ot./min a nakopem mu riť svojimi 142kW. Predsa len som žena takže tých 280Nm veľkým chlapcom neublíži ale ukáže, že nie je za radno si so mnou len tak pohrávať. Môj zadok má 460l takže svoje reči o veľkej riti si nechajte pre seba. Mám pekné tvary a som praktická. Som automatická ,veď som „über“ ale nebojím sa ani manuálnej práce . Moja pleť je Orientblau. V lete nosím leštené 18 palcové topánočky, chcem sa páčiť, ale tak pociťujem aj porekadlo , že pre krásu sa trpí. V zime teda radšej využívam praktickosť a obúvam si obyčajné ale o to pohodlnejšie 15palcové papuče. Navonok pôsobím ležérne a mäkko, ale môj podvozok je športový takže si rada zajazdím aj ostrejšie vrrrrr

. Vo vnútri som taktiež športová, príjemnej sivomodrej farby. Samozrejme že mám kožené vnútro. Moja víla mi pri narodený nadelila slušnú výbavu. Spomeniem, hifi hudbu aj s DSP, navigáciu 4:3 (čo by ste chceli na tie roky)telefón , strešné okno , sklápateľné a ztmavovacie spätné zrkadlá, a iné. Rada cestujem bola som už na mnohých miestach ale nie je zdvorile sa pýtať koľko mám kilometrov .povedzme že viac ako 230 000. Najprv som patrila jednému rakúskemu mechanikovi ktorý pracoval v našej rodine BMW. Staral sa o mňa príkladne. Keďže som ješitná rozhodla som sa pre zmenu a cestovala som. Počula som že Slovensko je pekná krajina. Tak som si povedala , že sa tam pozriem. Bola som sa pozrieť v hlavnom meste Bratislava, to sa mi zunovalo a rozhodla som sa cestovať na druhý koniec republiky na východ, konkrétne do Vranova nad Topľou. Nakoľko roky pribúdali povedala som si , že musím spraviť niečo čo ma spraví zaujímavejšou pre nových majiteľov. Podstúpila som kontroverznú operáciu, inštaláciu LPG. Po tejto operácií ktorá nebola úplne najlepšia som sa rozhodla , že sa pôjdem zotaviť do Bardejova. Ich kúpele navštívila aj cisárovná Sisi. Tak prečo by neboli dobré aj pre mňa. Nakoniec sú zamerané na tráviaci trakt. Ujal sa ma mladý nadšenec BMW ktorý mi doprial a poriadne mi nastavil LPG. Na východe bolo fajn, pekné som si tam oddýchla ale zase som potrebovala zmenu. Tak som sa vydala späť na západ. Zakotvila som v mestečku Topoľčany.
A tu sa pre mňa začína nová sága.