Najnovsie som s nervami vytrhol tu plastovu vzduchovu sachtu alebo ako tu picovinu nazvat ktora privadza vzduch k noham ludi sediacich na zadn. sedadlach. Ako k tomu doslo ...

Priletel som domov .. koli ocovemu telefonatu, ze sa znova ozvali ladvinove kamene ... Zachranka uz tam .. odvazali ho do nemocnice ... zo sanitky krical len 2 veci. Ze mu mam zobrat telefon z domu a kupit cigarety

Sanitka odisla .. ja rychlo domov zhrabol som telefon .. par veci keby ho chceli hospitalizovat ... no a sup ho na benzinku po cigarety. 2 pakle cig do vrecka ku telefonu ... samozrejme .. klasicka choroba toho mojho auta .. rit je nizsie ako nohy .. a vsetko sa z vetrovkovych vreciek vymrdava dole. Doletel som do Presova do nemocnice .. kontrolujem ci mam vsetko (telefon dolezita vec, kedze oco ocakaval pracovny hovor) NEMAM ! Prezvanam .. bastard zvoni z pod mojich noh. Pol hodiny som pozeral po tme svietiac si mobilom po aute .. kde ta svina je. Az som dospel k zisteniu .. ze to hovedo .. prazazracnym sposobom zaliezlo zpod mojho sedadla rovno do tej sachty fukacej. Nic to .. oco v pohode odviezol som domov .. stym ze telefon nemam

Prsalo .. uz som mal nervy na dranc ... rozmyslal som dokonca o tom ze rozrezem calunenie pod nohami a ho odtial vyrvem holymi rukami

Nic z toho .. ukludnil som sa .. siel domov .. rano dohoda, ze telefon vyberiem. Samozrejme lialo ako z krhle .. ja v praci ... Casu malo .. oco uz v pohode siel po telefon a ja som este ani nezacal. Demontoval som sedadlo .. samozrejme medzi tym kopec zakaznikov otravovalo zivot

Sedadlo som odmontoval ... po tom, ako som poskrabal plast pri prahu s lyzinami sedadla som uz bol riadne vytoceny ... dal som dole aj prahovu listu .. odhrnul trochu toho koberca ... velmi nechcel ist lebo ho drzala ete ta somarina na oddych nohy a potom cela stredova konzola. Ten telefon nevibroval len zvonil

v skratke som sa nasral rozrezal .. a ked som ho stale nemal .. thak som nadavajuc schmatol cely ten plast a vyrval ho z auta

telefon vytriasol

Dvihnem hlavu a pozeram .. (hned vedla mna veterinarna ambulancia) Asi 10 ludi mlcky pozera na chlapika co vyhadzuje sedadla picujuc z baworaku

a vytrhava cely mokry od dazdu plasty

Nasledne som kludne ako keb ysa nic nestalo a nic pod nohami nechybalo

koberec dal na miesto ... prahovu listu a priskrutkoval sedadlo .... auticko som s usmevom zaparkoval a hotovo.
Ak mate niekto ten plast na predaj ... dajte mi vediet ... potrebujem jeden