Konecne som vymenil kvalt paku ... stara bola osuchana derava a bez toho vrchneho sklicka ... hanba cista ... Nahradila ju ta ista kozena M 5kvalt. Alu zatial nechavam tie co su .. na zivo to vobec nieje take hrozne .. Auto bude na zimu v garazi .. thakze budem mat dost casu hladat tie prave papuce pre neho

Dosiel aj opravny set na ciernu kozu .. kedze sem tam na sedadlach zacina byt vidno zub casu .. Caka ma este precalunenie volantu .. ktory je natom podobne ako stara kvalt paka. Neviem zatial ci budem kupovat novy volant .. alebo ho dam naozaj len precalunit. Objavil som na
http://www.bmwstyle.sk aj male emblemiky do kluca

co mi urobilo nesmiernu radost

kedze moj momentalny je bez emblemu

hned som objednal 3 pre istotu

a aj velurove koberceky ... moje maju co to za sebou. Polamat nohy grobianom co nevedia ze pred vstupom do bmw si maju topanky od blata ocistit

Vsetci domna hustia, ze mam dopriat autu folie. No niesom otom tak 100%ntne persvedceny. Auto je cele cierne ... listy kolo okien grill smerovky predne blatnikove. .. este objednam aj zadne faceliftove kombinacia cervena + shadow. Keby som dal folie utalo by to z linie auta podla mna ... a uz by z toho bol cierny puk. Myslim, ze to, ze je bez folii tomu dodava iste caro. Popripade, neviem ako je to teraz so zakonom .. ci su povolene folie na vodicove a spolujazdcove okna ... ak ano s neakou velkou priepustnostou .. to by som videl ako mozne riesenie .. nezatmavovat na uplne cierno ... ale vsetky okna tak ako tie predne .. nuz .. uvidi sa :)