dnes brzdenie nevidalo, a po kus tvrdcom brzdeni ako obvikle, ozvalo sa abs, a jak drzim pedal, tak sa mi prepadne noha az na podlahu, a brzdenie nikde.. som sa takymto stylom dokotulal do krizovatky, kedze vobec nebrzdilo.. na budikoch ukazuje kontrolku - problem s brzdami.. bol som nedaleko domu, takze cestou domov som sa s tym skusal hrat, a zistil, ze ked sliapnem na brzdu, tak auto nula bodov reakcia, a ked zacnem kmitat a dupat jemne na nu tak zrazu reaguje celkom fajn.. pri dome som zastal, vypol motor, napumpoval pedal, ze ci aspon nejaky ten tlak ma, no a isiel tahsie, ale aj pri dost velkom napumpovani stale isiel stlacit az na podlahu.. ked som nastartoval, tak uz ani cukanie do pedalu nezabera, a brzdenie citit fakt, az ked som na podlahe, a aj to je take, ze brzdenim sa to vobec neda nazvat..
co by to mohlo byt ? prdnuty posilovac brzd alebo hadicka nejaka ? ako vravim, stalo sa to z nicoho nic.. zajtra ked bude svetlo sa kuknem pod auto, ci nieco netieklo, alebo ci to nieje ta hadica, aj ked moc cez tie moje kolesa nevidno