bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Takze auto uz je doma :) a aj kolisave otacky som vyriesil, bola hadica prasknuta za vahou , spravilo to lepidlo za 60 centov . a motor uz pradie ako macica, sice ako stvorvalcova macicka, ale pradie a to je dolezite
Dnes som zistil ze auto ma asi samosvor. Celkom lahko ide do driftu aj ked je to 318ka a skusal som ze ci to dokaze pretacat pri rozbehu a auto nema proble, no potom som sneho vystupil a videl som dve cierne ciary rovnako dlhe, skusil som to este raz s tym ze jedno koleso bolo na strku a druhe na cisto asfalte a zas dve ciary. Ako nezda sa mi preco by tam samosvor bol, ale neviem si to inak vysvetlit
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song