... všetko o BMW ...
Marosqo napísal:Mno pan najmudrejsi, neviem kto zajebal do betonu ci coho, ked robil svoju ,,power´´ otocku, ci jak si to nazval
seky_2611 napísal:tak naco si sa im preukazoval vodicakom ked si bol najebany ked dosli policajti ??? to spravi iba uplny idiot ! to je skoro ako keby si sa priznal a ked ti dali fukat uz ti ho ani nevratia hahahaMoment moment pani asi sme sa neporozumeli.Auto som nesoferoval.V aute som iba sedel s vypnutym motorom ked prisla hliadka.Cize ja niesom naslopany clovek ktory sadne za volant !!!!!
k33p napísal:tak naco si sa im preukazoval vodicakom ked si bol najebany ked dosli policajti ??? to spravi iba uplny idiot ! to je skoro ako keby si sa priznal a ked ti dali fukat uz ti ho ani nevratia hahahavsak im dam papiere od auta , vsetko ale vodicak nie ked som najebany a mam tam vodica ktory ma vodicak a nepil !!!
Max-Max napísal:proste si kokot
kupis auto, pred fizlami sa snazis driftovat, velice sa cudujes ked ta dojebu jak psa a par dni na to rozjebes auto ku ktoremu si prisiel jak slepe kura k zrnu, lebo sak tatko da prachy, ne? Tak ti treba, skoda ze si si nenabil usta poriadne o volant
green1705 napísal:skoda krasneho auta no co uz a s nim si sa ako dohodol? zaplati ti skodu?