... všetko o BMW ...
seky_2611 napísal:Preco to je ilegal? ved dnes sa motor bwerie iba ako suciatka nie? a preto 2.5 lebo to ma vacsi vykon a menej to zerie .No ale to je do budcna momentale finisujem skolu :-)
Kraken napísal:
noo berie sa síce ako súčiastka, ale môže sa zameniť iba rovnaký typ motora, čiže v tvojom prípade 206S1 alebo tam má byť S2 alebo také niečo ale rozhodne 206 ale M50B25 by mala 256??
len by ma zaujímalo že keby sa to preklepalo či by na to prišli že je tam iný motor
Max-Max napísal:takuto e30 v Humennom v takom stave nikdy nikto nemal a uz ju treba dojebat? naco vyhladzovat? comu to pomoze?
ked uz chces menit motor, aspon si zisti ze z e36 ho tam nedas, lebo vanu opres o napravnicu. A preco menit? v zivote som taku tichu 320 nepocul, ten motor nema chybu, comu to prospeje? Ze budes king s vyssim vykonom a opres to o prvy stlp? Zmena z Voyageru na bmw chce najprv trocha zvyku. Znicit toto auto by bola skoda.
odkedy je iny typ motora s inym vykonom zhodna suciastka, ze to povazujes za bezne a papierovo uskutocnitelne? na Nemocnicnej by na to mali asi iny nazor, tak si najprv nieco zisti o tom, co chces spachat. Pomozem ti, je to nelegalne.
tempomat povazujes za bezvyznamny ze si ho neuviedol vo vybave? takisto maly BC a mtech kridlo? kontrolky na budikoch sa ti zdaju byt seriove? :-)
teplotu motora nevyriesis, je tam chyba v kabelazi a treba rozkuchat hlavny zvazok auta. Menit oba snimace teploty je zbytocne, kedze jeden je pre budik a jeden pre riadiacu jednotku. Rovnako budiky a motorovy zvazok sa uz menili.
Max-Max napísal:takuto e30 v Humennom v takom stave nikdy nikto nemal a uz ju treba dojebat? naco vyhladzovat? comu to pomoze?
ked uz chces menit motor, aspon si zisti ze z e36 ho tam nedas, lebo vanu opres o napravnicu. A preco menit? v zivote som taku tichu 320 nepocul, ten motor nema chybu, comu to prospeje? Ze budes king s vyssim vykonom a opres to o prvy stlp? Zmena z Voyageru na bmw chce najprv trocha zvyku. Znicit toto auto by bola skoda.
odkedy je iny typ motora s inym vykonom zhodna suciastka, ze to povazujes za bezne a papierovo uskutocnitelne? na Nemocnicnej by na to mali asi iny nazor, tak si najprv nieco zisti o tom, co chces spachat. Pomozem ti, je to nelegalne.
tempomat povazujes za bezvyznamny ze si ho neuviedol vo vybave? takisto maly BC a mtech kridlo? kontrolky na budikoch sa ti zdaju byt seriove? :-)
teplotu motora nevyriesis, je tam chyba v kabelazi a treba rozkuchat hlavny zvazok auta. Menit oba snimace teploty je zbytocne, kedze jeden je pre budik a jeden pre riadiacu jednotku. Rovnako budiky a motorovy zvazok sa uz menili.
nnoorrbbii napísal:toto auto je nejaka specialna verzia, alebo klasicka 320i ?
pepka4 napísal:tak sa mi zda ze som ta minule videl stat na ceste smerom na Siravu......ja som siel okolo na na 5-tore so striebornym naraznikom ( auto tmavo modre :-)
seky_2611 napísal:Chalani mozno ma zato ukamenujete ale aj tak .-) keby sa nasiel niekto kto by so mnou vymenil to moje kridlo za m-technik volant bol by som rad.jednoducho mne sa to kridlo nepaci :-)
Kraken napísal:
kľudne ho daj preč, ale zožeň si potom to malé krídelko na kufor nech zapcháš diery po tomto, ak teda toto nieje prilepené, to by som potom neriešil