... všetko o BMW ...

maniaczv napísal:dik marek ale kym zriesim dole siber a vymenim este to plato biele za cierne tak asi porodim bo kym sme dali dole so sentim ten cierny tak fuhaaaaa to bude teda .. a hlavne neposkodit siber

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

Maysner napísal:to je tam tak velka zaludnost? budu to ted taky resit
 no a ten tapec to neviem ako sa vybera on tam fici na takych kolajnickach a na jednej strane ja taka tycka plastova ktora asi vlasnte robi akusi obranu kedy ma zastavit a tu tycku treba dat asi dako dole ale neviem ako vraj to tam je priskrutkovane a ako sa dostat k tym skrutkam?  Senti to tak spravil ze on to s tej kolajnicky vypacil a tak to vybral volako neviem uvidim ked sa to bude riesit ... ak sa mi bude chciet tak aj dake fotky porobim ale asi nebude casu teraz to robit ..Mozno to bude uplne jednoduche
 no a ten tapec to neviem ako sa vybera on tam fici na takych kolajnickach a na jednej strane ja taka tycka plastova ktora asi vlasnte robi akusi obranu kedy ma zastavit a tu tycku treba dat asi dako dole ale neviem ako vraj to tam je priskrutkovane a ako sa dostat k tym skrutkam?  Senti to tak spravil ze on to s tej kolajnicky vypacil a tak to vybral volako neviem uvidim ked sa to bude riesit ... ak sa mi bude chciet tak aj dake fotky porobim ale asi nebude casu teraz to robit ..Mozno to bude uplne jednoduche 

uz len dake poradne fotky ked to bude vsetko na svojom mieste ...
 uz len dake poradne fotky ked to bude vsetko na svojom mieste ... 
											maniaczv napísal:interier nahodeny este par veci dotiahnut a bude to konecne v kope len smerovky do blatniku nepasuju ja tam mam tie velke opachy a na blatnikoch mam vacsi otvor cize aj tak su naplane nove predne blatniky tak mozno o rok sa dostanu na rad .. ak auticko bude este u mna zatial spokojnost a ta cierna noo parada este volant M s bagom a hadam by to malo byt vsetko co sa tyka interieru pre moje spekulacieuz len dake poradne fotky ked to bude vsetko na svojom mieste ...

, budes mat fotiek na rozdavanie.
 , budes mat fotiek na rozdavanie. , ja ho pomaly striekam spereyom od Crumara a vyzera to po...ci, len musim zohnat novu stropnicu.
 , ja ho pomaly striekam spereyom od Crumara a vyzera to po...ci, len musim zohnat novu stropnicu.  

vyzera to uplne inac
 vyzera to uplne inac   hned je omladnute aj disky trosku vycistene .... takze uz len nech neprsi
 hned je omladnute aj disky trosku vycistene .... takze uz len nech neprsi