... všetko o BMW ...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
chefino napísal:Tak krajšiu E36 coupé som ešte asi nevidelJediný dôvod, prečo to auto môžeš predať, je že chceš silnejšie. V opačnom prípade
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
velmi velka kriza.Myslim ze k tomu autu mam stale vztah kedze aj napriek tazkostiam ktore prave mam autu sa dostane novy motorovi olej filter ,tycky na prednej naprave,geometria asi hardy spojka a novu rucnu skratka nemozem ho nechat tak aby nebolo kvazi ako tak v poriadku po tech. stranke to mu nedokazem spravit a potom prichadza ta otazka ked je to auto uz v packete a po tech. stranke vela veci vymenenych ci je rozumne ho predat ked viem v akom stave je pomaly od A po Z lebo ked kupim dalsie zase bude treba investovat co to do toho.Keby to aspon tak nepapalo kedysi ma spotreba vobec netrapila ale casom sa meni zivot a situacie v ktorych sa nachadzame .. kazdopadne ked som dneska bol na kavickem - ta partia BB/ZV klubu je tak super ze je skoda nebit jej sucastou a ist spolu na bawach v kolone je to uzasny pocit ked clovek sedi vo svojom aute v ktorom stravil cas aby vyzeralo ako vyzera a invesotval donho bez ohladu co to stoji skratka som to robil pre to auto a pravdepodobne aj dalej budem 
ale je to na tebe, moj nazor poznas. NEPREDAVAT vydrzat.