chefino napísal:
stale som nerozhodni ci predat ci nie 5000 zan asi nikdy nedostanem a aj keby som dostal som v riadnom minuse co sa tyka investicii co v nom je ale o tom je auto ... co sa tyka buducnosti praveze dost mozne ze uz nie bmw nieco ovela slabsie pripadne tdi neviem ale je mi tazko ho predat do toho auta som dal vela lasky casu a kus sameho seba a v neposlednom rade financie ktorych momentalne je velmi malo

velmi velka kriza.Myslim ze k tomu autu mam stale vztah kedze aj napriek tazkostiam ktore prave mam autu sa dostane novy motorovi olej filter ,tycky na prednej naprave,geometria asi hardy spojka a novu rucnu skratka nemozem ho nechat tak aby nebolo kvazi ako tak v poriadku po tech. stranke to mu nedokazem spravit a potom prichadza ta otazka ked je to auto uz v packete a po tech. stranke vela veci vymenenych ci je rozumne ho predat ked viem v akom stave je pomaly od A po Z lebo ked kupim dalsie zase bude treba investovat co to do toho.Keby to aspon tak nepapalo kedysi ma spotreba vobec netrapila ale casom sa meni zivot a situacie v ktorych sa nachadzame .. kazdopadne ked som dneska bol na kavickem - ta partia BB/ZV klubu je tak super ze je skoda nebit jej sucastou a ist spolu na bawach v kolone je to uzasny pocit ked clovek sedi vo svojom aute v ktorom stravil cas aby vyzeralo ako vyzera a invesotval donho bez ohladu co to stoji skratka som to robil pre to auto a pravdepodobne aj dalej budem

Uz sme si spolu dakej tej smoli prezili