Dnes som si bol pekne krásne pre auto k lakerníkovy. Som velmi spokojný s odvedenou prácou ... uvidime kolko to vydrži .... + nakolko bola baterka K.O. ... museli sme štartovať kablami ....tak som si behol kupiť novu a hned mi ju aj nahodili chcel som niečo take ako kupoval Fuxxo ale nakoniec som vzal Varta Silver Dynamic 12V 100Ah 830A + ešte mam aj bezplatný servis baterky takže podla mna super...
Prílohy
BMW E39 528i M packet EX BMW E46 330Ad Touring M packet EX AUDI Q7 3,0TDI S line EX BMW E36 320i Coupé M packet EX Rover 75 1,8B EX Seat IBIZA 1,4B
Dnes som bol dať vyzuť stare zimne pneu a nahodiť nove a konecne som si našiel čas na foliovanie hmloviek .... prvy pokus sa nepodaril podla mojich predstav tak som to strhol a nanovo a teraz to už vyzera fajne .... ešte mám jednu otázočku Aka poistka ide na hmlovky? ked som ho kupil tak bola vypalena ... bola tam 5A tak som tam dal novu 5A ... ale tu mi zas vypalilo tak som tam dal teraz 7,5A nevadi? FOTO: jedna z pneuservisu a ostatne z lepenia folie + nemam riadny foťak tak fotim mobilom
Prílohy
BMW E39 528i M packet EX BMW E46 330Ad Touring M packet EX AUDI Q7 3,0TDI S line EX BMW E36 320i Coupé M packet EX Rover 75 1,8B EX Seat IBIZA 1,4B
Praveže ked došla folia som kukal na nu reku nejaka je tmava... ale ked som to nahodil na auto tak to vypada slušne.... chcel som aby to bolo viditelne ... nechcel som to mať moc tmave.... ale klasicka fráza 100 ludi 100 chuti
v piatok som nainštaloval zimaky.... strach a hrôza pri demontáži letnych ... na každom kolese 1 normálny a 1 bezpečnostny zahrdzaveny... a ked už sa mi ich podarilo odtiahnuť tak nechcelo isť kolo dole zo stredu ten bol tiež pekne hrdzavy ... takže som musel použiť vela neslušnych slov a kopania a mykania s kolesom ... nakoniec sa mi to podarilo prezuť .... nič moc tak ale za tie prachy čo by som chcel
Prílohy
no termostat vymen urcite.. ale, to bude teda pica robota ja som to robil s mechanikom, dvaja asi tri hodiny taky jebnuty pristup som este nevidel.. teda nechceli sme rozoberat polku motora kvoli tomu.. :-) ale stoji to za to urcite, lebo ked sa ti nebude zohrievat motor, tak to je napicu..
a este mi povedz, preco si neprezul gumy na elektrony? :-) ked ides davat 18ky letne? bolo by to ovela lepsie jak plechace :-)
ešte sa uvidi kedy budem kupovať 18 ... chcel som ich v marci ale momentálne mi to finančne na marec nevychadza ... a posuva sa to asi o 2 mesiace takže ešte nejaky ten mesiac potiahnem na tych 17kach
Aspon mi ho každy zavystlivy žebrak neokukuje a neobieha klučom ... nakolko parkujem na verejnom sidliskovom parkovisku... a cez zimu mi je jedno či tam je plech alebo elektron ... dôležite je aby boli dobre gumy nech ma niekde nepleskne o zvodidla a tak podobne. ale mate pravdu chalani vyzera to strašne